Machiavellii
Hectopat
Muhalefet ( ex akpliler hariç )
Ekrem İmamoğlu
Kemal Kılıçdaroğlu
ümit özdağ
3'ü arasında "bir geliye bir gidiye"
Allah Allah öyle mi? İngiltere, Uyruk ve Sınırlar Yasa Tasarısı'nı onayladığı zaman neden sesi çıkmadı bunların? İngiltere belirli kriterler sonucu istediği mülteciyi vatandaşlıktan atabiliyor ve tekne ile gelmeye çalışan mültecilere resmen vur emri verildi. Ne BM ne de diğer örgütler bir şey yapamadı. En son Rwanda'ya gönderme işi iptal oldu. İngiltere İç İşleri Bakanı da ne olursa olsun göndereceklerini söyledi. Sen oraya bugün elindeki Suriyelileri yollamazsan yakında orada Kürdistan kurulacak. Esad en az 2 kere af çağrısı yaptı ve insanlar geri dönmek için hazır bile. Ümit Özdağ onlara verilen kaynağı kestiği zaman zaten kendileri otomatik olarak ülkelerine dönmeye başlayacak. Burada popülistlik falan yok.Özdağ diyenler komik. Suriyeli Türk vatandaşlarını çıkarmak istese AB ve BM buna izin vermez. Bedelini fena odetir populistler.
Recep tayyip Erdoğan.
Recep Tayyip Erdoğan.
Recep Tayyip Erdoğan.
Bu üçü arasında gidip geliyeah.
Golden boy.Dayıların gözündeki "altın çocuk"
Hayır.Allah Allah öyle mi? İngiltere, Uyruk ve Sınırlar Yasa Tasarısı'nı onayladığı zaman neden sesi çıkmadı bunların? İngiltere belirli kriterler sonucu istediği mülteciyi vatandaşlıktan atabiliyor ve tekne ile gelmeye çalışan mültecilere resmen vur emri verildi. Ne BM ne de diğer örgütler bir şey yapamadı. En son Rwanda'ya gönderme işi iptal oldu. İngiltere İç İşleri Bakanı da ne olursa olsun göndereceklerini söyledi. Sen oraya bugün elindeki Suriyelileri yollamazsan yakında orada Kürdistan kurulacak. Esad en az 2 kere af çağrısı yaptı ve insanlar geri dönmek için hazır bile. Ümit Özdağ onlara verilen kaynağı kestiği zaman zaten kendileri otomatik olarak ülkelerine dönmeye başlayacak. Burada popülistlik falan yok.
Şaka mısın sen ya? Biriyle konuşurken mesajlarını okuman normal bir şey. Ciddiye almıyorsun çünkü haksız çıktın ve ergensin, kendini bir şekilde kurtarmaya çalışıyorsun.O ayeti bana mı yazdın? Ben oturup senin yorumlarını mı okuyorum burada sanıyorsun?
Ciddiye bile almıyorum seni.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.