Şu an seçim olsa kime oy verirsiniz?

Hangisi?

• Recep Tayyip Erdoğan

Oy: 87 12,3%
  • Mansur Yavaş

Oy: 309 43,6%
  • Ekrem İmamoğlu

Oy: 40 5,6%
  • Kemal Kılıçdaroğlu

Oy: 62 8,8%
  • Abdullah Gül

Oy: 2 0,3%
  • Ali Babacan

Oy: 9 1,3%
  • Meral Akşener

• Doğu Perinçek

Oy: 5 0,7%
  • Bahçeli

• Öbür

Oy: 25 3,5%
  • Ümit Özdağ

Oy: 151 21,3%
  • Selahattin Demirtaş

Oy: 14 2,0%

• Oy verenlerin toplamı
    708
Şaka mısın sen ya? Biriyle konuşurken mesajlarını okuman normal bir şey. Ciddiye almıyorsun çünkü haksız çıktın ve ergensin, kendini bir şekilde kurtarmaya çalışıyorsun.
Senin burada ne yazdığını neden okuyayım? Ben yorumumu yaptım, geçtim gittim. Senin ne düşündüğün beni bağlamıyor. Haklı çıkmaya çalışan burada senden başka kimse yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah Allah öyle mi? İngiltere, Uyruk ve Sınırlar Yasa Tasarısı'nı onayladığı zaman neden sesi çıkmadı bunların? İngiltere belirli kriterler sonucu istediği mülteciyi vatandaşlıktan atabiliyor ve tekne ile gelmeye çalışan mültecilere resmen vur emri verildi. Ne BM ne de diğer örgütler bir şey yapamadı. En son Rwanda'ya gönderme işi iptal oldu. İngiltere İç İşleri Bakanı da ne olursa olsun göndereceklerini söyledi. Sen oraya bugün elindeki Suriyelileri yollamazsan yakında orada Kürdistan kurulacak. Esad en az 2 kere af çağrısı yaptı ve insanlar geri dönmek için hazır bile. Ümit Özdağ onlara verilen kaynağı kestiği zaman zaten kendileri otomatik olarak ülkelerine dönmeye başlayacak. Burada popülistlik falan yok.
Uluslararası Hukuğa aykırı cart curt

Allah Allah öyle mi? İngiltere, Uyruk ve Sınırlar Yasa Tasarısı'nı onayladığı zaman neden sesi çıkmadı bunların? İngiltere belirli kriterler sonucu istediği mülteciyi vatandaşlıktan atabiliyor ve tekne ile gelmeye çalışan mültecilere resmen vur emri verildi. Ne BM ne de diğer örgütler bir şey yapamadı. En son Rwanda'ya gönderme işi iptal oldu. İngiltere İç İşleri Bakanı da ne olursa olsun göndereceklerini söyledi. Sen oraya bugün elindeki Suriyelileri yollamazsan yakında orada Kürdistan kurulacak. Esad en az 2 kere af çağrısı yaptı ve insanlar geri dönmek için hazır bile. Ümit Özdağ onlara verilen kaynağı kestiği zaman zaten kendileri otomatik olarak ülkelerine dönmeye başlayacak. Burada popülistlik falan yok.
Onlar Avrupa çünkü. Avrupa ve Amerika'ya kimsenin sesi çıkmaz. Mülteciler Türkiye'ye gelemeyince bu sefer Kaçak gemiler vesaire yollar ile direkt Avrupa'ya Fransa veya Almanya gibi ülkelere gitmeye çalışacaktır. İlişkilerin sonucu da ekonomiye yansıyacaktır.

Senin burada ne yazdığını neden okuyayım? Ben yorumumu yaptım, geçtim gittim. Senin ne düşündüğün beni bağlamıyor. Haklı çıkmaya çalışan burada senden başka kimse yok.
Benim burda yazdıklarımı okumayı birden bırakman haksız olduğunu kanıtlıyor. Okumuyorsun çünkü cevabın yok altı üstü haklısın üzgünüm demen gerekiyor.

Son düzenleme:
Uluslararası Hukuğa aykırı cart curt
Uluslarası Hukuk tamamen fasa fiso. Adamların ülkesinde savaş bitti. Avrupa ülkesinde zar zor tutuyor o da Amerika abileri o bölgede Kürdistan kurduracak. Eğer savaşın bittiğini ve onların geri dönmeleri gerektiği söylenilirse bu sefer Amerika abilerinin planı boşa çıkacak. Yoksa çoktan göndermişlerdi.
Onlar Avrupa çünkü. Avrupa ve Amerika'ya kimsenin sesi çıkmaz. Mülteciler Türkiye'ye gelemeyince bu sefer Kaçak gemiler vesaire yollar ile direkt Avrupa'ya Fransa veya Almanya gibi ülkelere gitmeye çalışacaktır. İlişkilerin sonucu da ekonomiye yansıyacaktır.
Çok istedikleri mültecileri buyursunlar kendileri beslesinler. Sen sürekli olarak "Onlar Avrupa çünkü." kafasıyla hareket edersen hiçbir yere varamazsın. Senin ülkenin iç sorunu bilmem kaç tane devlete bağlı değil. Şu zaman da bize ekonomik yaptırım uygulayabilecek kapasiteleri var mı sence? Rusya doğal gaz konusunda onların canını yaktıkça yakıyor zaten. Diğer taraftan bir yerlerini Çin'in ekonomisi korkusu sardı. Sana vakit ayırsalar ne kadar yaptırım uygulayabilirler?

Benim burda yazdıklarımı okumayı birden bırakman haksız olduğunu kanıtlıyor. Okumuyorsun çünkü cevabın yok altı üstü haklısın üzgünüm demen gerekiyor.
Hala aynı şeyi tekrarlıyor. Senin yazdıklarını neden okuyayım? Sen kimsin? İllaha muhatap beni muhattap alacaksan, önce attığın ayeti bira araştırarak gel buraya. Kendi kendini rezil ediyorsun.

49:14
۞ قَالَتِ الْأَعْرَابُ آمَنَّا ۖ قُل لَّمْ تُؤْمِنُوا وَلَٰكِن قُولُوا أَسْلَمْنَا وَلَمَّا يَدْخُلِ الْإِيمَانُ فِي قُلُوبِكُمْ ۖ وَإِن تُطِيعُوا اللَّهَ وَرَسُولَهُ لَا يَلِتْكُم مِّنْ أَعْمَالِكُمْ شَيْئًا ۚ إِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ رَّحِيمٌ

Araplar "İnandık," dediler. De ki, "Siz inanmadınız, fakat inanç kalbinize girinceye kadar, 'teslim olduk' deyin. ALLAH'a ve elçisine uyarsanız yaptıklarınızdan hiç bir şeyi eksiltmez. ALLAH Bağışlayandır, Rahimdir.

Burada nerede seni haklı çıkaracak birşey var. Attığın meal yanlış olduğu için doğrusunu atıyorum. Bilmediğin konularda konuşmayı bırak. Fikrin varsa konuya bırak git. Başkalarına sataşma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı