Şu an seçim olsa kime oy verirsiniz?

Hangisi?

• Recep Tayyip Erdoğan

Oy: 87 12,3%
  • Mansur Yavaş

Oy: 309 43,6%
  • Ekrem İmamoğlu

Oy: 40 5,6%
  • Kemal Kılıçdaroğlu

Oy: 62 8,8%
  • Abdullah Gül

Oy: 2 0,3%
  • Ali Babacan

Oy: 9 1,3%
  • Meral Akşener

• Doğu Perinçek

Oy: 5 0,7%
  • Bahçeli

• Öbür

Oy: 25 3,5%
  • Ümit Özdağ

Oy: 151 21,3%
  • Selahattin Demirtaş

Oy: 14 2,0%

• Oy verenlerin toplamı
    708
Türk milliyetçiliği, Mülteci düşmanlığı ayağına sizi kandırıyorlar. Adam bas bas bağırıyor Atatürk diye aynı zamanda da Atatürk düşmanlarının partisinde barındırıp yetki-itibar veriyor. Ki adamın Türkçülük ve Mültecileri göndereceğizden başka bir hareketi yok. Muharrem İnce de görmüş olacak ki direk s.çekti. O yüzden tek yol Muharrem İnce. 2018'de başkan yapamadık, bu seçimde yapacağız inşallah.

O adamı da tam ciddiye alacağım alamıyorum. Tüm partiler deprem acısından dolayı seçim şarkısı bile çalmayacağız derken yazdığına bak. Deprem bölgesine kendi çabalarıyla çok yardım etti eyvallah ona lafım yok kesinlikle ama biraz oturaklı olunması lazım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Geri gelmedik, hep buradaymışız.

O adamı da tam ciddiye alacağım alamıyorum. Tüm partiler deprem acısından dolayı seçim şarkısı bile çalmayacağız derken yazdığına bak. Deprem bölgesine kendi çabalarıyla çok yardım etti eyvallah ona lafım yok kesinlikle ama biraz oturaklı olunması lazım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Reklama para yetmiyor olsa gerek, fırsatı değerlendiriyor.

İnsanlar İnceyi çok hafife alıyor. Son olaylardan sonra ben de İnce'ye ısınmaya başladım. İnce'nin en az %15 oyu var bence.
Yok, sanmıyorum. %8-10 arası. Fazlası beni şaşırtır.

Reklama para yetmiyor olsa gerek, fırsatı değerlendiriyor.

Değerlendirsin de bu seçimde işi çok çok zor. Bu dip dalganın yarısı bu seçimde oy vermeye yaşı bile yetmeyecek kişilerden oluşuyor. En azından bir sonraki seçimlere kadar ilgiyi üzerinde tutabilirse Akşener'le beraber en etkili isim olabilir. O zamana zaten Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun pek adı kalmaz, hem fazla yaşlılar.

Değerlendirsin de bu seçimde işi çok çok zor. Bu dip dalganın yarısı bu seçimde oy vermeye yaşı bile yetmeyecek kişilerden oluşuyor. En azından bir sonraki seçimlere kadar ilgiyi üzerinde tutabilirse Akşener'le beraber en etkili isim olabilir. O zamana zaten Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun pek adı kalmaz, hem fazla yaşlılar.
Zaten ben de en fazla %10 olarak düşünüyorum. Sadece KK'ye vermek istemeyip oy vermeye gitmeyecek kişiler varsa vs. ilk turda onlardan oy alsın, iktidar tarafından oy alsın %50'yi geçemesinler, yeter. RTE ilk turda %50'yi geçemez diye düşünüyor herkes ama bende hala kuşku var. Bir sürü Suriyeli oy kullanacak bu sefer... Ayrıca bizim milletin unutkanlığını hafife almamak lazım.

2. tura kalınca da hep beraber KK'ye basıp alıyoruz seçimi.

Burası İsviçre mi! Hepsi aynı fark eden bir şey yok, bir yiyici gider diğer yiyiciler gelir, aksini düşünen saftır.😅

Son düzenleyen: Moderatör:
Türk milliyetçiliği, Mülteci düşmanlığı ayağına sizi kandırıyorlar. Adam bas bas bağırıyor Atatürk diye aynı zamanda da Atatürk düşmanlarının partisinde barındırıp yetki-itibar veriyor. Ki adamın Türkçülük ve Mültecileri göndereceğizden başka bir hareketi yok. Muharrem İnce de görmüş olacak ki direk s.çekti. O yüzden tek yol Muharrem İnce. 2018'de başkan yapamadık, bu seçimde yapacağız inşallah.
Dersimli Kemal Atatürk'e isyan etmek demektir, Atatürk sağ olsaydı direk asardı. Bilimden uzaklaşıp, aklınızı beyninizi yemişsiniz, millete karşı gelen Kılıçdaroğlu yanına aldığı siyasal islamcılar ile Türk milletini kandırıyor. Ayrıca Muharrem İnce kendini bir halt zanneden egoistin teki olduğunu gösterdi, kazanacak aday Mansur Yavaş dedikçe egoistliği arttı, defolup gittiği iyi oldu, Muharrem İnce Kılıçdaroğlundan 10 kat iyidir, onun dışında ancak Ümit Özdağ'ın getir götürünü yapabilir.

Ümit Özdağ dünyanın en büyük stratejik araştırma kurumlarına sahip analiz yapan birisidir, kendisi de araştırma yapıyor ve halkta popüleritesi Yavaş ve İnce kadar olmadığını bildiği için hep geri planda durdu, yani kazanacak aday varken kendisini öne atıp ben ben ben demedi. Burası bir teknoloji forumu ve bizim milletimiz en ufak ürün satın alırken inceleme gereği duyuyor ama kimin kim olduğunu bilmiyor. Tekrar ediyorum, Muharrem ince ancak getir görürünü yapar Ümit Özdağ'ın.
Fqwky-lWwAMbiP2.jpg

Dersimli Kemal Atatürk'e isyan etmek demektir, Atatürk sağ olsaydı direk asardı. Bilimden uzaklaşıp, aklınızı beyninizi yemişsiniz, millete karşı gelen Kılıçdaroğlu yanına aldığı siyasal islamcılar ile Türk milletini kandırıyor. Ayrıca Muharrem İnce kendini bir halt zanneden egoistin teki olduğunu gösterdi, kazanacak aday Mansur Yavaş dedikçe egoistliği arttı, defolup gittiği iyi oldu, Muharrem İnce Kılıçdaroğlundan 10 kat iyidir, onun dışında ancak Ümit Özdağ'ın getir götürünü yapabilir.

Ümit Özdağ dünyanın en büyük stratejik araştırma kurumlarına sahip analiz yapan birisidir, kendisi de araştırma yapıyor ve halkta popüleritesi Yavaş ve İnce kadar olmadığını bildiği için hep geri planda durdu, yani kazanacak aday varken kendisini öne atıp ben ben ben demedi. Burası bir teknoloji forumu ve bizim milletimiz en ufak ürün satın alırken inceleme gereği duyuyor ama kimin kim olduğunu bilmiyor. Tekrar ediyorum, Muharrem ince ancak getir görürünü yapar Ümit Özdağ'ın.Eki Görüntüle 1696398
Adolf Hitler de entelektüel biriydi. Kemal iyi bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adolf Hitler de entelektüel biriydi. Kemal iyi bence.
Milliyetçilik milleti olmayanlar için faşizmdir. Dersimli Kemal kürdistan ırkçısı HDP ile helalleşsin, sonrada şehit ailelerine dönüp, helalleştim ama kusura bakmayın seçimi kazanmak için yaptım desin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı