Evet aşabilir ama ona göre de ufak değişiklikler yapılabilir bütçede veya sistemin kendisinde.
Bütçen tam olarak ne kadar?
Evet aşabilir ama ona göre de ufak değişiklikler yapılabilir bütçede veya sistemin kendisinde.
Doğrudur, ben sadece öyle bir yazı okumuştum, tabiki doğru olup olmadığını bilemiyorum. Peki sizin düşünceniz ne görseldeki sistemi toplamam şuan mantıklı mı, beklemeli miyim?Fark olacağına dair söylentiler var fakat sizin dediğiniz gibi bir fark yani 3060'ın 2080 Ti'dan daha güçlü olması gibi bir şey söz konusu olamaz. Bu fark piyasada henüz satılmamış oldukça fazla sayıdan 2000 serisi stoklarını çöpe atmak olur. 2080 Ti'ın 3070 ile kafakafaya olması bile büyük başarı olur.
Herkese merhaba. Yakın bir süre içerisinde yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum. Üst sınıf bir oyun bilgisayarı topladığım için de haliyle aklıma başlıktaki soru geldi. Tam olarak ne zaman yeni CPU ve GPU'lar çıkacak onu da bilmiyorum. Sizce aşağıda belirttiğim, almayı düşündüğüm sistemi alınır mı, yoksa yeni çıkacak seriler için beklemeli miyim? Bir sorum da eğer bekle diyorsanız ne kadar süre beklemem gerekir belirtirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Eki Görüntüle 621753
14.000. Zaten görseldekinde biraz aştım fakat karşılayabileceğim miktarda bir aşım.Bütçen tam olarak ne kadar?
14.000. zaten görseldekinde biraz aştım fakat karşılayabileceğim miktarda bir Asım.
B450 ile Ryzen 5 3600X alırsan fiyatı iyi olursa belki 3070 alabilirsin.
Doğrudur, ben sadece öyle bir yazı okumuştum, tabii ki doğru olup olmadığını bilemiyorum. Peki sizin düşünceniz ne görseldeki sistemi toplamam şu an mantıklı mı, beklemeli miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.