Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Bence ne oldugunu bir arastir kardes.@Turkogul ne diyorsun bilader zerre bir şey anlamadım. Derdin varsa adam akıllı noktayla, virgülle yaz. Sanırım zinanın ne olduğunu bilmiyorsun. Zina tecavvüz değil. Zina evlenmeden cinsel ilişkiye girmekdir. En azından ben böyle biliyorum ve o mesajımda o anlamda kullandım.
Evlilik dışı cinsel ilişki, neden suç olsun ki zaten?Keşke girmek için tek bu yasa olsaydı. Zinayı dahi serbest bıraktılar. Domuz eti 12 Haziran 2006'da, zina ise 26 Eylül 2004'te yasal hale geldi.
![]()
Zinayı Suç Olmaktan Kim Çıkardı?
Bazı kesimlerin gündeme getirdiği, "Zinayı suç olmaktan Ak Parti çıkardı" iddiası ne kadar doğru?www.haksozhaber.net
Keşke girmek için tek bu yasa olsaydı. Zinayı dahi serbest bıraktılar. Domuz eti 12 Haziran 2006'da, zina ise 26 Eylül 2004'te yasal hale geldi.
![]()
Bazı kesimlerin gündeme getirdiği, "Zinayı suç olmaktan Ak Parti çıkardı" iddiası ne kadar doğru?www.haksozhaber.net
Ne yani evlenmeden ilişkiye girmek suç mu cidden? Güldürdün. Özgür bir ülkedeyiz isteyen herkes istediği kararı alabilir. Buna karışamayız.Keşke girmek için tek bu yasa olsaydı. Zinayı dahi serbest bıraktılar. Domuz eti 12 Haziran 2006'da, zina ise 26 Eylül 2004'te yasal hale geldi.
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.