Şu an var olan en kaliteli oyuncu klavyesi nedir?

Bütçe
Sıkıntı değil
Daha fazla  
Eylül 2024. Şu an güncel olarak her bakımdan en iyi klavye hangisidir arkadaşlar? Bütçe önemli değil yurtdışından alınacak ama ricam önceki kulaklık konumdaki gibi alakasız yorumlar olmasın. Kulaklıkta tatmin edici yorum alamayıp Arctis 9 almıştım bu konuda böyle olmasın en azından.

Burada mevzu rahatlık. Aslında şimdi Logitech'in düz bir klavyesini kullanıyorum ama istediğim şey klavye tuşlarının rahat olması bir yerde okumuştum tuş dokusu farklı klavyeler varmış her dokunuşunda hoş bir his veriyormuş yazı yazarken hep yazmak istiyormuşsun falan gerçekliği nedir bilmem. Tuş dokusu çok önemli hatta eğer gerçekten üst düzey bir kullanım konforu olacaksa Membran klavye tavsiyelerine bile açığım inceler bakarım yani.

Şu an Logitech, Steel Series, Asus ve Corsair bu 4 markanın modellerini düşünüyorum farklı marka modele sıcak bakmıyorum.

Şuan aktif olarak Steelseries Apex 7 TKL kullanıyorum. Tuhaf tuhaf markaların önerilerini getirip büyük ihtimal bu mesajımı dislikelayacak forum ahalisi ama inanılmaz memnunum. OLED ekranına gif konulabiliyor. Görüntü hissiyat kullanım kalite 10/10. Tavsiye ederim.
Çünkü sizin tuhaf tuhaf dediğiniz markalar ürün çıkardığı zaman Asus gibi markalardan daha ucuza daha performanslı ve kaliteli iş sunabiliyor. Çünkü adamların şirket ağları daha ufak olduğu için masrafları çok daha az ve ürettikleri fiyatın üzerinde çok daha az kar ve marka değeri adı aldında fiyat koyup satıyorlar.

Çünkü sizin tuhaf tuhaf dediğiniz markalar ürün çıkardığı zaman Asus gibi markalardan daha ucuza daha performanslı ve kaliteli iş sunabiliyor. Çünkü adamların şirket ağları daha ufak olduğu için masrafları çok daha az ve ürettikleri fiyatın üzerinde çok daha az kar ve marka değeri adı aldında fiyat koyup satıyorlar.
Adını duymadığım bir markanın bir ürünü güzel diye gidip almam. Mercedes varken 1 tane arabası olan markadan da araba almam gider Mercedes alırım. Bakış açısıyla alakalı.

Şu an var olan en kaliteli oyuncu klavyesi Wooting HE60’tır.
Klavyenin diğer yarısı nerede? Eksik olan temel tuşlar nerede? Yani afedersiniz ama yine hüsran bir yorum eksiksiz en kaliteli oyuncu klavyesi diyorum, attığınız klavyeye bakın.

Çünkü sizin tuhaf tuhaf dediğiniz markalar ürün çıkardığı zaman Asus gibi markalardan daha ucuza daha performanslı ve kaliteli iş sunabiliyor.
Nerede? Link atın görelim.

Şuan aktif olarak Steelseries Apex 7 TKL kullanıyorum. Tuhaf tuhaf markaların önerilerini getirip büyük ihtimal bu mesajımı dislikelayacak forum ahalisi ama inanılmaz memnunum. OLED ekranına gif konulabiliyor. Görüntü hissiyat kullanım kalite 10/10. Tavsiye ederim.
Aynen hocam hani düzgün bir model atsalar yine bir şey demeyeceğim hep bir yerde bir eksik oluyor alacağım markaları yukarıda yazdım yine farklı markalar yazılıyor, yazılacak 😀 Kulaklık konumda da aynısı oldu saçma sapan yorumlar geldi bütçe sınırsız dedim diye en pahalı kulaklığı falan atmışlardı. Yazık.

İlerleyen sayfalarda Apex 7 ile alakalı sorular sorabilirim size şimdilik aklımda.

Sebebini niye yazmadın hocam?

Klavyenin diğer yarısı nerede? Eksik olan temel tuşlar nerede? Yani afedersiniz ama yine hüsran bir yorum eksiksiz en kaliteli oyuncu klavyesi diyorum, attığınız klavyeye bakın.

Nerede? Link atın görelim.

Aynen hocam hani düzgün bir model atsalar yine bir şey demeyeceğim hep bir yerde bir eksik oluyor alacağım markaları yukarıda yazdım yine farklı markalar yazılıyor, yazılacak 😀 Kulaklık konumda da aynısı oldu saçma sapan yorumlar geldi bütçe sınırsız dedim diye en pahalı kulaklığı falan atmışlardı. Yazık.

İlerleyen sayfalarda Apex 7 ile alakalı sorular sorabilirim size şimdilik aklımda.

Sebebini niye yazmadın hocam?
2 yıldır kullanıyorum istediğinizi sorabilirsiniz. Dediğim gibi isteyebileceğiniz herşey var. Bütçe sınırsız diye çok üstüne ihtiyacınız olacağını düşünmüyorum. CS2 ye falan girince tuşların rengi falan değişiyor güzel cihaz 😄😄

Asus'un 7000TL'Lik azoth klavyesinde bile mantetik switch özelliği yok. Rapid trigger yok. 4500TL'lik üretimki klavyelerde bile bu özellikler varken neredeyse 2 katı fiyat farkı olan klavyede bile birçok özellik eksik oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı