Daha fazla
@belirsizz Reisim ben tam boy, tuşlara dokunduğumda güzel his veren bir klavye almak istiyorum ama 1 kere alacağım uzun müddet kullanacağım. Aslında daha önce de alabilirdim ama niyeyse almadım hep klasik klavye ve mouse tercih ettim oyunlarda bile şuan hala M90 ve B100 mouse kullanıyorum işte yavaştan artık bi deneyeyim diyorum geçen en kaliteli kulaklık konusu açtım, Arctis 9 aldım şimdi klavye konusu açtım şöyle incelemeleri izliyorum Apex serileri hoşuma gidiyor açıkçası lakin ben bir yerde görmüştüm baya oluyor şimdi hatırlamıyorum o da şudur, klavye tuşlarında hani deri demiyeyim ama farklı bir yapı vardı plastik değildi ya da desenli plastikti dokununca parmağın bir hoş oluyordu
böyle hafif hafif ufak ufak gıdıklanıyormuş gibi yani yanlış anlaşılmasın kullanma konforundan bahsediyorum. Bu bahsettiğim tuş takımı klavyeyi bulamadım bari en kaliteli klavyeyi alayım dedim hani yakın olur diye.
Biraz uzun oldu ama iyice anlattım mevzuyu Red switch ses çıkardığı için Blue switch mekanik bir klavye güzel olurdu çok model var en iyisini almak isterim lakin Steelseries, Logitech bunlar Corsair falan bunlardan olsun istiyorum. Ayrıca hot swap o kadar önemli mi cidden şart mı yani?
@MehmetKom Hot swap yokmuş ustam senin önerdiğin klavyede bunun hakkında bir şey diyor musun.

Biraz uzun oldu ama iyice anlattım mevzuyu Red switch ses çıkardığı için Blue switch mekanik bir klavye güzel olurdu çok model var en iyisini almak isterim lakin Steelseries, Logitech bunlar Corsair falan bunlardan olsun istiyorum. Ayrıca hot swap o kadar önemli mi cidden şart mı yani?
@MehmetKom Hot swap yokmuş ustam senin önerdiğin klavyede bunun hakkında bir şey diyor musun.