Şu an var olan en kaliteli oyuncu klavyesi nedir?

Bütçe
Sıkıntı değil
@belirsizz Reisim ben tam boy, tuşlara dokunduğumda güzel his veren bir klavye almak istiyorum ama 1 kere alacağım uzun müddet kullanacağım. Aslında daha önce de alabilirdim ama niyeyse almadım hep klasik klavye ve mouse tercih ettim oyunlarda bile şuan hala M90 ve B100 mouse kullanıyorum işte yavaştan artık bi deneyeyim diyorum geçen en kaliteli kulaklık konusu açtım, Arctis 9 aldım şimdi klavye konusu açtım şöyle incelemeleri izliyorum Apex serileri hoşuma gidiyor açıkçası lakin ben bir yerde görmüştüm baya oluyor şimdi hatırlamıyorum o da şudur, klavye tuşlarında hani deri demiyeyim ama farklı bir yapı vardı plastik değildi ya da desenli plastikti dokununca parmağın bir hoş oluyordu 😂 böyle hafif hafif ufak ufak gıdıklanıyormuş gibi yani yanlış anlaşılmasın kullanma konforundan bahsediyorum. Bu bahsettiğim tuş takımı klavyeyi bulamadım bari en kaliteli klavyeyi alayım dedim hani yakın olur diye.

Biraz uzun oldu ama iyice anlattım mevzuyu Red switch ses çıkardığı için Blue switch mekanik bir klavye güzel olurdu çok model var en iyisini almak isterim lakin Steelseries, Logitech bunlar Corsair falan bunlardan olsun istiyorum. Ayrıca hot swap o kadar önemli mi cidden şart mı yani?

@MehmetKom Hot swap yokmuş ustam senin önerdiğin klavyede bunun hakkında bir şey diyor musun.

Wooting 80HE al yurtdışından. Tartışmaya açık bile değil.
Bunu böyle yazarsan tartışmayı bırak Google'ye ismini aratıp ta bakmam bile. Bir konu açıldığında şunu al bunu al demeyin adam gibi sebebiyle birlikte yazın ki konu sahibi artık her kimse araştırıp baksın, hoşuna giderse alsın. Hani tartışmaya açık değil, ama bunun sebebini de tahmin edecez.

@belirsizz Bir önerin var mı ustam?

Bu arada böyle bir konuya bu kadar az katılımcı olması artık bu forumların öldüğünün kanıtıdır bence günde 2000 kişinin uğradığı forumda hele böyle bir konuda daha çok yorum olması gerekirdi.
Öldü tabiki.
Reviews and Ratings gibi siteler varken ne gerek var milletin çenesini çekmeye?

@belirsizz reisim ben tam boy, tuşlara dokunduğumda güzel his veren bir klavye almak istiyorum ama 1 kere alacağım uzun müddet kullanacağım. Aslında daha önce de alabilirdim ama niyeyse almadım hep klasik klavye ve mouse tercih ettim oyunlarda bile şu an hala M90 ve B100 mouse kullanıyorum işte yavaştan artık bir deneyeyim diyorum geçen en kaliteli kulaklık konusu açtım, Arctis 9 aldım şimdi klavye konusu açtım şöyle incelemeleri izliyorum Apex serileri hoşuma gidiyor açıkçası lakin ben bir yerde görmüştüm bayağı oluyor şimdi hatırlamıyorum o da şudur, klavye tuşlarında hani deri demiyeyim ama farklı bir yapı vardı plastik değildi ya da desenli plastikti dokununca parmağın bir hoş oluyordu 😂 böyle hafif hafif ufak ufak gıdıklanıyormuş gibi yani yanlış anlaşılmasın kullanma konforundan bahsediyorum. Bu bahsettiğim tuş takımı klavyeyi bulamadım bari en kaliteli klavyeyi alayım dedim hani yakın olur diye.

Biraz uzun oldu ama iyice anlattım mevzuyu red switch ses çıkardığı için blue switch mekanik bir klavye güzel olurdu çok model var en iyisini almak isterim lakin SteelSeries, Logitech bunlar Corsair falan bunlardan olsun istiyorum. Ayrıca hot swap o kadar önemli mi cidden şart mı yani?

Yanlış klavye alma sakın. Yanlış biliyorsun. Red switch sesi az olan, tıklama hissi blue switche göre iyi olmayan ve genellike oyun için tercih edilen switchlerdir.
Blue switch çok sesli ve iyi hissiyatlidir ancak uzun kullanımda baş ağrısı yapar.
Gıdıklama gibi bir olayı hiç duymadım, link var mı?
Ayrıca hot-swap vazgeçilmez özelliklerden biri bana göre klavyenin switchi bozulunca garantiye vermek veya tamir ettirmek yerine switch alıp değiştirebiliyorsunuz, bozulmasına da gerek yok.
Daha iyi bir ses ve tıklama hissiyatı istiyorsanız da switchleri değiştirebilirsiniz ileride.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı