Şu an var olan en kaliteli oyuncu klavyesi nedir?

Bütçe
Sıkıntı değil
Klavyenin diğer yarısı nerede? Eksik olan temel tuşlar nerede? Yani afedersiniz ama yine hüsran bir yorum eksiksiz en kaliteli oyuncu klavyesi diyorum, attığınız klavyeye bakın.

Nerede? Link atın görelim.

Aynen hocam hani düzgün bir model atsalar yine bir şey demeyeceğim hep bir yerde bir eksik oluyor alacağım markaları yukarıda yazdım yine farklı markalar yazılıyor, yazılacak 😀 Kulaklık konumda da aynısı oldu saçma sapan yorumlar geldi bütçe sınırsız dedim diye en pahalı kulaklığı falan atmışlardı. Yazık.

İlerleyen sayfalarda Apex 7 ile alakalı sorular sorabilirim size şimdilik aklımda.

Sebebini niye yazmadın hocam?
Eksiksiz diye bir ifade kullanmamışsınız. Sorduğunuz soru var olan en iyi oyuncu klavyesinin ne olduğu ve dünyanın en iyi oyuncu klavyesi Wooting HE60’tır. Sizin spesifik istekleriniz bunu değiştiremez maalesef.

Yanlış anlama ama hani bütçe sınırsız dememin sebebi yurtdışında uyguna alınacak olması sonuçta yine para veriyoruz gidip de bu attığın modelleri almam. O kadar yazmışsın senden güzel bir model beklerdim. Wraith olan ilk attığın mesela güzel görünüyor tam boy olsa düşünebilirdim.

Eksiksiz diye bir ifade kullanmamışsınız. Sorduğunuz soru var olan en iyi oyuncu klavyesinin ne olduğu ve dünyanın en iyi oyuncu klavyesi Wooting HE60’tır. Sizin spesifik istekleriniz bunu değiştiremez maalesef.
Her bakımdan en iyi, yazı yazma, konfor... Bu kelimeler yetersiz kalmış sanırım.
Bana yarım klavye atmayın.

2 yıldır kullanıyorum istediğinizi sorabilirsiniz. Dediğim gibi isteyebileceğiniz herşey var. Bütçe sınırsız diye çok üstüne ihtiyacınız olacağını düşünmüyorum. CS2 ye falan girince tuşların rengi falan değişiyor güzel cihaz 😄😄
Tüm sorular aklıma gelince sonradan soracaktım ama şimdi başlayayım o zaman reis 😀

Aynı anda kaç tuşa kadar algılıyor? Misal 6-7 tuş bastığım oyunlar var.
Apex Pro daha iyi diyenler var arasındaki fark nedir?
Red Stiwch lakin tuşlarda yay sesi var diyorlar harbiden yay sesi var mı?
Türkçe değil İngilizce diyorlar doğru mu? Ç harfi bazı görsellerde yok sen de var mı?

Yanlış anlama ama hani bütçe sınırsız dememin sebebi yurtdışında uyguna alınacak olması sonuçta yine para veriyoruz gidip de bu attığın modelleri almam. O kadar yazmışsın senden güzel bir model beklerdim. Wraith olan ilk attığın mesela güzel görünüyor tam boy olsa düşünebilirdim.

Her bakımdan en iyi, yazı yazma, konfor... Bu kelimeler yetersiz kalmış sanırım.

Tüm sorular aklıma gelince sonradan soracaktım ama şimdi başlayayım o zaman reis 😀

Türkçe değil İngilizce diyorlar doğru mu? Ç harfi bazı görsellerde yok sen de var mı?
Wraith olanın yanına harici numpad alabilirsin istersen.

Zaten attığım modeller kalite ve özellik bakımından çok daha iyiler. Çoğu kişi artık tam boy klavye kullanmıyor.

Anti ghosting var tuş kombinasyonunda sorun yaşamazsın
Apex Pro switch olarak daha dayanıklı ve daha hassas, aynı zamanda trigger özelliği var.
Ben blueswtich kullanıyorum yay sesi sıfır. Kırmızı hakkında yorum yapamıyorum.
UK klavye kullanıyorum bende. Türkçe harfler yok. Ama uzun yıllardır bilgisayar kullanıyorsan zaten bakmadan yazdığından sorun yaratmıyor.

Son düzenleme:
Kırmızı hakkında yorum yapamıyorum.
Red switch olan versiyonu da mı var Apex 7'nin? Türkçe karakter sıkıntı değil ama olsaydı daha iyi olurdu bazı yerlerde hatta şuan bakıyorum Youtube'deki incelemelerde Ç harfi var gözüküyor. Acaba 2 versiyonu mu var? Öyleyse TR olanı alırım diye sormuştum.

Bunun en iyi en kaliteli klavye olduğunu düşünmüyorum.

Wraith olanın yanına harici numpad alabilirsin istersen.

Zaten attığım modeller kalite ve özellik bakımından çok daha iyiler. Çoğu kişi artık tam boy klavye kullanmıyor.
Hocam attığın klavye var fakat ek olan sitede çıkmıyor. Başka sitelere baktım sanırım ülkede yok ama yine de sadece oyun değil yazı da yazıldığındna tam boy klavye almam gerekiyor.

Anti ghosting var tuş kombinasyonunda sorun yaşamazsın
Apex Pro switch olarak daha dayanıklı ve daha hassas, aynı zamanda trigger özelliği var.
Ben blueswtich kullanıyorum yay sesi sıfır. Kırmızı hakkında yorum yapamıyorum.
UK klavye kullanıyorum bende. Türkçe harfler yok. Ama uzun yıllardır bilgisayar kullanıyorsan zaten bakmadan yazdığından sorun yaratmıyor.
Ek olarak örneğin CSde canın mermin ve zırhın kadar klavye tuş rengi değişiyor onlar azaldıkta o renklerde sönüp normal klavye rengine geliyor. Benzer şeyler diğer oyunlarda da var ama ben tecrübe etmedim.
Oled ekranına GPU CPU sıcaklıkları kullanım oranları Ram doluluğu herşeyi aktif olarak görebiliyorsun.

Red switch olan versiyonu da mı var Apex 7'nin? Türkçe karakter sıkıntı değil ama olsaydı daha iyi olurdu bazı yerlerde hatta şuan bakıyorum Youtube'deki incelemelerde Ç harfi var gözüküyor. Acaba 2 versiyonu mu var? Öyleyse TR olanı alırım diye sormuştum.

Bunun en iyi en kaliteli klavye olduğunu düşünmüyorum.

Hocam attığın klavye var fakat ek olan sitede çıkmıyor. Başka sitelere baktım sanırım ülkede yok ama yine de sadece oyun değil yazı da yazıldığındna tam boy klavye almam gerekiyor.
Tabi ki redswitch ve türkçe karakterlisi var. Benimkinin fiyatı çok daha uygundu bu yüzden bu şekilde tercih ettim. Red swtich TR klavye 2 katı fiyatındaydı ben alırken. Trendyolda çok ciddi bir indirimde almıştım benim blueswtich UK klavyeyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı