Şu an yeni rig kurmak mantıklı mı?

sfkulusoy

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Evde şu an tek PC'de RX 580 var onla ufak ufak yapıyorum. Piyasaların geri yükseleceğini düşünüyorum biraz fiyatlar düşmüşken indirimde vs. denk getirip 3-4 ekran kartı alsam başlasam sizce mantıklı olur mu?
Hangi ekran kartlarını önerirsiniz. Fiyat performans ürünleri arıyorum desek yeridir sıfır yerine 2.el kartlardan da dizebilirim ama performansı önemli benim için.

Bende kuracaktım hatta 2 datne 3090 aldım ancak her şey ortada. Ancak şöylede bir durum var atıyorum 3090 değil de 3060 ya da 3070 alsaydım kesinlikle kurardım çünkü bu kartların enerji tüketimi çok az

Bende kuracaktım hatta 2 datne 3090 aldım ancak her şey ortada. Ancak şöylede bir durum var atıyorum 3090 değil de 3060 ya da 3070 alsaydım kesinlikle kurardım çünkü bu kartların enerji tüketimi çok az.

İşte misal bende RX 580 var 83W çekiyor günde 2kWh çekiyor ortalama bir kart. Bu tarz bir şeyler alsam mı diye düşünüyorum.

Elektrik çok zamlandı kaarından çok zararın olur.
<Ben anlamam>
Bu arkadaşlara para veriyorlar sanırım gidin 'Dijital Madencilik' başlığına mesaj yazın diye 😄
Şu an kimi için alım fırsatı kimi için daha da düşecek satıp kaçayım. Ben daha çok düşeceğini sanmıyorum ama böyle mi kalır ondan da emin değilim altın almak yerine kripto aldım mesela. Neyse sizinki kazım olduğu için farklı kazım işi garipleşti. Önceden o biter diğeri başlar mantığı vardı elektrik 0.91'di şimdi 2.06 RVN gibi çok Watt çeken coinleri kazmak zorunda kalırsanız ETH'den sonra zarar yazmasa da keşke girmeseydim dedirtebilir. Ben şu an kripto para alamanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Madencilik için de aldığınız fiyata satabileceğiniz ikinci el 3000 serisi kartlar mantıklı olacaktır.

Bu arkadaşlara para veriyorlar sanırım gidin 'dijital madencilik' başlığına mesaj yazın diye 😄
Şu an kimi için alım fırsatı kimi için daha da düşecek satıp kaçayım. Ben daha çok düşeceğini sanmıyorum ama böyle mi kalır ondan da emin değilim altın almak yerine kripto aldım mesela. Neyse sizinki kazım olduğu için farklı kazım işi garipleşti. Önceden o biter diğeri başlar mantığı vardı elektrik 0.91'di şimdi 2.06 RVN gibi çok watt çeken coinleri kazmak zorunda kalırsanız ETH'den sonra zarar yazmasa da keşke girmeseydim dedirtebilir. Ben şu an kripto para alamanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Madencilik için de aldığınız fiyata satabileceğiniz ikinci el 3000 serisi kartlar mantıklı olacaktır.
Aynen.

Son düzenleyen: Moderatör:
O işlerden anlamam pek ama elektrik zammı bitirir diye düşünüyorum.

Günlük kart maksimum 2.5TL yakıyor 14-17TL'ye arası kar bırakıyor.

Alabilirseniz şu anda Dual mining ile RX6800 çok karlı bir kart, hem az yakıyor hem çok getiriyor. RTX 3080 LHR'de bakabilirsiniz.

Doğrudur hocamda onların fiyatları da malum uçuk seviyelerde uygun indirimde falan denk getirmek lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı