Şu ana kadar aldığınız en kırıcı mesaj

''Valla kendinden nefret ettirdin'' su ana kadar aldıgım en kotu mesajdan sonra engel de atıldı. Siz de buna benzer mesaj aldınız mı?
Başında bir sürü gereksiz yazıdan sonra gelen ”ama” öncesinin boş olduğunu bilmene rağmen avutursun kendini. Edit :böyle bir şey yaşanmadı :D ama üzücü olurdu.
 
Son düzenleme:
Şunu şuraya bırakıp kaçayım.

ayar 1.PNG
 
Mesaj olarak değil, direkt olarak sözlü olarak işittim bu lafı. ''Senden adam olmaz.'' Söyleyen kişi de babam.

16-19 yaş arasında bu lafı çok duydum. Bunun hırsıyla büyüdüm. Bana asıl koyan, bu lafı hiç hak etmiyor olmama rağmen defalarca var olmamı sağlayan, genlerini taşıdığım kişiden duymak oldu. Evet; asi, çoğu zaman kendi kurallarıyla yaşayan bir ergendim ancak hiçbir zaman saygıda kusur etmedim.

Hiçbir zaman babamın veya annemin yüzünü kızartacak, boynunu bükecek bir hareket sergilemedim. Hayatım boyunca 1000 tane insandan ''annen ve babana benim için teşekkür et, çok güzel bir insan yetiştirmişler'' lafları duydum. Ama biliyor musunuz? Bu cümleleri ben asla babama söylemedim, sadece anneme söyledim. Çünkü babam bu lafları duymayı hiçbir zaman hak etmedi.

Bugün ise mevzu bahis şahıs her konuda ilk önce bana danışır. Ne kardeşine, ne ablasına, ne abime, ne anneme. İlk önce bana alo der, ilk önce benim fikrimi alır, ilk önce benim cümlelerimi bekler. İşte, büyük konuşmayacaksın, çıkışı ağır oluyor.

Ben adam oldum veya olamadım baba ama sen bende iyileşmeyecek bir yara açtın. Ölene kadar bu cümleyi ve yarayı unutmayacağım.
 
Ben almadım ama attım. Yeterince kırdığımı düşünüyorum eski sevgiliyi.
Ayrılırken "Affeder misin bir git desem?" diyerek ayrılmıştım sevgilimden. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Babamdan çok senden adam olmaz lafı duydum.

Ben sevdiğim kıza arkadaş olarak takılalım mı demiştim. O da bana s. Git yeter artık şu iğrenç duygularınızı başkalarına saklayın demişti. O gün bugündür o deli gibi sevdiğim kız aklıma bile gelmiyor. Biraz iyi de oldu her gün kafamda onu düşünmektense, bilinçaltım hemencecik sildi. Ayda bir aklıma geliyor ama her düşündüğümde nerede yanlış yaptım diye kendimde hatayı arıyorum.

Açıkçası iyi bir kıza aşık olmuşum çünkü bana o kadar soğuk davranmıyor sadece çok yakın değiliz o kadar ama kızın benden ara ara sevmediğini anlayabiliyorum. Bizim sınıfta aşk konusu çok popüler ve tüm sınıf biliyor kıza 2 kere açıldım ama 2sindende red yedim genelde aşk konusu açılınca herkes benimle t***k geçiyor ama sevdiğim kız konuyla muhatap bile olmuyor.
 
Sosyal için sorarsanız. Bir arkadaşa paşam diye hitap etmiştim. Benden küçük zaten. Bana sizinle bir samimiyetim yok. Bana öyle diyemezsiniz dedi. Benim paşam dediğim çok arkadaş var. Biraz üzüldüm ve sinirlendim açıkçası. Karşımda olsa belki döverdim. Garip insanlar var. Paşam lafını hakaret olarak algılıyor. Yapacak bir şey yok.
Bana diyebilirsiniz hocam🙂
 

Geri
Yukarı