Şu anda 2.el GTX 960 alınır mı?

Bütçe
600-750

Enes Yakın

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Elimde 2. el toplamış olduğum
2x4 DDR4 8 GB RAM
Ryzen 2400G işlemci.
Gigabyte B450M S2H anakart.
Rampage'in 500W 80Plus Power Supply'ı mevcut.
Bu sisteme 2.el ASUS STRIX GTX 960 4 GB(550TL) takmayı düşünüyorum. İnternetten testlerine baktığımda gayet güzel iyi sonuçlar mecvut.
Görüşünüzü bekliyorum.

3D Mark testinde GTX 960 6400 puan, 4 GB RX 570 8600 puan alıyor. Ben aldığımda aralarındaki fiyat farklı oldukça azdı. Şuan şartlar nasıl bilmiyorum ama. Güncel kart iyidir.

Elimde 2. el toplamış olduğum
2x4 DDR4 8 GB RAM
Ryzen 2400G işlemci.
Gigabyte B450M S2H anakart.
Rampage'in 500W 80Plus Power Supply'ı mevcut.
Bu sisteme 2.el ASUS STRIX GTX 960 4 GB(550TL) takmayı düşünüyorum. İnternetten testlerine baktığımda gayet güzel iyi sonuçlar mecvut.
Görüşünüzü bekliyorum.

Mining Riski'de var RX serisinde ben olsam alırdım 500 TL yapardım pazarlıkla gayet iyi bir kart 1050 Ti ile kapışıyor hatta OC ile geçilebiliyor güzel kart bende 770 kullanıyorum aynı sayılır 960 ile memnunum performansından hatta bazen 2K oyun bile oynatıyor yani tabii ki yeni oyunları değil.

Üzerine az daha koyup 970 alabilirsin. Performans olarak 1060'a kafa tutabilir neredeyse.

GTX 970'ler de kronik sıkıntılardan bahsediliyor bilgisi olan bu sıkıntılardan bahsedebilir mi acaba?

mining yapılmadığına emin olduğunuz bir RX 580 bakabilirsiniz. Oldukça performanslı olacaktır. GTX 960'a göre %60 gibi bir avantajı olması lazım.

4 GB ile 8 GB modelleri arasında fazla fiyat farkı var peki performans bakımında ne kadar fark vardı acaba bilginiz varsa biraz açabilir misiniz?
Mining yapılıp yapılmadığını nasıl anlayabilirim?

GTX 970'ler de kronik sıkıntılardan bahsediliyor bilgisi olan bu sıkıntılardan bahsedebilir mi acaba?

GTX 970'n VRAM'i 3.5GB+512MB olarak değerlendirebilirsiniz. 3.5GB hızlı VRAM,kalan VRAM ise yavaş,yani VRAM kullanımı 3.5GB'n üzerine çıktığında ekran kartı gözle görülür şekilde tıkanıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı