Çözüldü Şu anda CS:GO oynanabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hakooo

Hectopat
Herkese merhaba. CS2'den bıktığım için arada CS:GO'yu özlüyorum. Şu anda oynama imkanım var mı? Tamamen erişime kapatıldı diye duymuştum. Online olmasa bile offline oynamak isterim. Var mı bir yolu?

Çözüm
Counter-Strike 2'nin Betalar kısmında "csgo_legacy - Legacy Version of CS:GO" seçeneği bulunuyor. İsterseniz bu seçeneği deneyebilirsiniz.
1719610509404.png
Counter-Strike 2'nin Betalar kısmında "csgo_legacy - Legacy Version of CS:GO" seçeneği bulunuyor. İsterseniz bu seçeneği deneyebilirsiniz.
1719610509404.png

Çözüm
Şu an bir korktum. Bir sıkıntı olur mu? Yedek hesap açıp onda mı denesem acaba?
Korkulacak bir şey yok, sadece ek bir indirme işlemi gerçekleşecek. Sanırım Counter-Strike 2'yi Steam kütüphanenizden başlatırken Counter-Strike 2 mi, yoksa CS:GO mu oynamak istediğiniz soruyordu. Sıkıntı olursa normale dönmek istediğiniz zaman beta kısmını "hiçbiri" olarak ayarlayabilirsiniz.

Korkulacak bir şey yok, sadece ek bir indirme işlemi gerçekleşecek. Sanırım Counter-Strike 2'yi Steam kütüphanenizden başlatırken Counter-Strike 2 mi, yoksa CS:GO mu oynamak istediğiniz soruyordu. Sıkıntı olursa normale dönmek istediğiniz zaman beta kısmını "hiçbiri" olarak ayarlayabilirsiniz.

Eskiden soruyordu sanki ama artık sormuyor. CS:GO'yu bildiğiniz kapatmışlar, diğer konularada göz attım da giren de var giremeyende şansımı deneyeyim, teşekkürler.

Harbi CS 2 bana eski tadı vermedi ya CS:GO'yu özledim.

Attığım mermi bile gitmiyor hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı