"Şu anda NVIDIA GPU'ya bağlı bir ekran kullanmıyorsunuz" hatası

Laptoplarda mantık farklı ama hocam. İki kart da monitöre bağlı halihazırda ama PC ekran kartları böyle üretilmiyorlar. Harici ekran kartları anakart üzerinden görüntü vermezler. BIOS da gördüğünüz ayarlar öncelik ayarları. Seçtiğinizde anakart üzerindeki görüntü slotunun devre dışı kalıp kalmayacağını ayarlıyorsunuz. Anakart üzerindeki slota bir yol olsaydı zaten ekran kartları üzerinde çıkış olmazdı. Laptop ekran kartları böyle değiller.

Bu kartlar zaten monitöre bağlanıyorlar. Monitör hem anakarta hem de bunlara bağlı gibi çalışıyor.

Bu reisler notbook için tasarlanmadılar. Öyle bir yol olsa zaten 4-5 tane delik açmazlar güzelim kartlara.

Hocam şakamı yapıyorsunuz siz ekrana görüntüyü ekran kartından vereceksiniz tabii ki dahili GPU yok ise.

Merak ettiğim PCI-E arabirimi anakart ile iletişime geçebilecek mi bana da saçma geliyor ama işte PC'yi buldum kurulum yapmam gerek.

Evet demek istediğim bu.

Hocam şakamı yapıyorsunuz siz ekrana görüntüyü ekran kartından vereceksiniz tabii ki dahili GPU yok ise.

İşlemci APU yani dahili GPU var.

Evet demek istediğim bu.
Eki Görüntüle 916868

İşlemci APU yani dahili GPU var.
Bu şuan ki görünen değil mi? Şuan ki görünen ise aygıt yöneticisinden GTX 1060 driverini kaldırın ama bu sürücü yazılımını sil diyip kaldırıldıktan sonra interneti kesin sizin internetten indirdiğiniz driveri kurmayı deneyin sonucu çok merak ediyorum. Olmassa DDU ile Amd dahil bütün grafik sürücülerini kaldırıp baştan kurun.

Çözümü buldım yani biri yazmış grafik ayarlarından seçebiliyorum.
Almak.

Almak istediğim cevap buydu soruyu biraz yanlış sormuşum kusura bakmayın ben oyun oynamak için sormuştım teşekkür ederim.

Çözümü buldım yani biri yazmış grafik ayarlarından seçebiliyorum.

Hocam benim de bu konuyla ilgili makalem var. Laptoplar için yapsam da masaüstünde de oyunlar için değiştirmede var. Ama sizinki GTX 1060. Onboard ekran kartını devre dışı bıraksanız direkt zaten her yerde 1060'ı kullanır. Veya makalemdeki gibi NVIDIA Denetim Masası'ndan seçmenize gerek kalmadan otomatik olarak oyunlarda 1060'ı kullanmasını sağlayabilirsiniz.

@özgün deniz İmkansız dediğin şeyde senin çözümün var iyi mi Şimdi 1060 üstünden oyun oynuyorsunuz FPS kaybı vs. ne alemde ben imkansız olmadığını çalışabileceğini biliyordum ancak canlı denemedim. Deneyeceğim

Zat.

En sıkıntı şurda NVIDIA Denetim Masası açılmıyor monitör anakarta bağlı olduğu için.

Hayır işlemcinin sürücüsünü kaldırdığımda otomatik seçmiyor 1060ı ve sıkıntı şurda NVIDIA Denetim Masası açılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…