Yazacaklarımı kimse yanlış anlamasın. Amacım tartışma konusu değil sadece gerçekler. Evrim teorileri, Tevrat, İncil ve diğer İnciller, Kuran hepsini okudum. Bir tek Zebur okumadım, hakkında herhangi bir örnek bulamadım. Bizim dinimiz İslamdır ve İslam dininin kitabı Kurandır. Kimse bana Kuran kadınları hor görüyor, ikinci plana atıyor demesin. Baştan sona okusun öyle gelsin. Bu işi abartıp kadını başka başka gören bence Allahın buyruklarına karşı geliyordur. Bilimsel olarak Kuran çok şeyi barındırır. Bunların arasın da size örnekler vereyim. En fazla 300-500 yıl içinde bulunan bilimden bahsediyorum şuan. Dünyanın yumurta şeklinde olduğu hangi yıllarda bulundu araştırın. Bunu Kuran yaklaşık 1400 yıl önce yazmıştır. Su döngüsü, ay ışığının güneşin yansıması olduğunu, uzaylıları ve benzeri bir çok bilimsel araştırmayı açıklamıştır. Bunların hepsini bulunmadan önce açıklamıştır. Bakıyorum bir çok dindaşımız diyor ki, Hristiyan ve Yahudi cennete gidemez. Kuranı okumayan bir Müslüman cahildir. Dinimiz bilimsel araştırma yapmayın dememiştir. Bizim dindaşlarımız bilimsel araştırma yapmamışlardır.