Şu aralar A101'de veya başka zincir marketlerde Monster'ın "Aussie Lemonade" aromasını gördünüz mü?

LooNafleX

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Geçen yolda yürürken su almak için A101'e girdim bir baktım Aussie Lemonade var, normalde Türkiye'de olmayan bir aroma. Acaba başka gören oldu mu, yoksa tek seferlik mi geldi merak ettim sorayım dedim ^^. Aşağıya da görselini ekliyorum.

Dosya Ekleri

• images (30).jpeg
    images (30).jpeg
    36,3 KB · Görüntüleme: 518
Geçen yolda yürürken su almak için A101'e girdim bir baktım Aussie Lemonade var, normalde Türkiye'de olmayan bir aroma. Acaba başka gören oldu mu, yoksa tek seferlik mi geldi merak ettim sorayım dedim ^^. Aşağıya da görselini ekliyorum.
Goofy bir tadı var mountain dewin lime sıkılmış hali beğenmedim pembe si filan daha iyidi

Tekirdağ'ın gariban bir köyünde sadece Monster orijinal var 😭 Ben de katalogda görüp heyecanla girdim ama maalesef hayal kırıklığına uğradım.

Geçen İstanbul'da rastladım bir daha rastlarsam alırım büyük ihtimalle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı