Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 19 Haziran 2020 #11 Origami su balonu yapabilirsin ama içine su doldurduğunda maks 30 saniye dayanır, yani depolayamazsın.
Origami su balonu yapabilirsin ama içine su doldurduğunda maks 30 saniye dayanır, yani depolayamazsın.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 19 Haziran 2020 #12 Su fırlatmak haricinde tavsiyelerinize de açığım, nasıl kovalayabiliriz etrafı yıkan goblinleri?
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 19 Haziran 2020 #13 Megaton dedi: Eldiven hacı eldiven. Genişletmek için tıkla... Eğer bunda daha iyi fikri olan varsa helal olsun ona. Clarence Morrow dedi: Su fırlatmak haricinde tavsiyelerinize de açığım, nasıl kovalayabiliriz etrafı yıkan goblinleri? Genişletmek için tıkla... Torpil hocam.
Megaton dedi: Eldiven hacı eldiven. Genişletmek için tıkla... Eğer bunda daha iyi fikri olan varsa helal olsun ona. Clarence Morrow dedi: Su fırlatmak haricinde tavsiyelerinize de açığım, nasıl kovalayabiliriz etrafı yıkan goblinleri? Genişletmek için tıkla... Torpil hocam.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 19 Haziran 2020 #14 Megaton dedi: Eğer bunda daha iyi fikri olan varsa helal olsun ona. Torpil hocam. Genişletmek için tıkla... Eldiven aklıma yattı, eldiven ile bombalarım yetmezse hortum ile yağdırırım. Torpil ağır kaçar ya apartmandakileri rahatsız da eder. Ama denenebilir.
Megaton dedi: Eğer bunda daha iyi fikri olan varsa helal olsun ona. Torpil hocam. Genişletmek için tıkla... Eldiven aklıma yattı, eldiven ile bombalarım yetmezse hortum ile yağdırırım. Torpil ağır kaçar ya apartmandakileri rahatsız da eder. Ama denenebilir.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 19 Haziran 2020 #15 Ya da fırın kurun hocam goblinin hakkından o gelir.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 19 Haziran 2020 #16 Clarence Morrow dedi: Torpil ağır kaçar ya apartmandakileri rahatsız da eder. Ama denenebilir. Genişletmek için tıkla... Üstten su geldiğini fark ettiklerinde zaten bağrışmalar başlayacak.
Clarence Morrow dedi: Torpil ağır kaçar ya apartmandakileri rahatsız da eder. Ama denenebilir. Genişletmek için tıkla... Üstten su geldiğini fark ettiklerinde zaten bağrışmalar başlayacak.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 19 Haziran 2020 #17 Clarence Morrow dedi: Eldiven aklıma yattı, eldiven ile bombalarım yetmezse hortum ile yağdırırım. Torpil ağır kaçar ya apartmandakileri rahatsız da eder. Ama denenebilir. Genişletmek için tıkla... Yalnız ben bunu yaptığım için biliyorum eldiven tam dolmazsa patlamıyor bayağı şişmesi lazım meret çok inatçı.
Clarence Morrow dedi: Eldiven aklıma yattı, eldiven ile bombalarım yetmezse hortum ile yağdırırım. Torpil ağır kaçar ya apartmandakileri rahatsız da eder. Ama denenebilir. Genişletmek için tıkla... Yalnız ben bunu yaptığım için biliyorum eldiven tam dolmazsa patlamıyor bayağı şişmesi lazım meret çok inatçı.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 19 Haziran 2020 #18 Ma'at dedi: Üstten su geldiğini fark ettiklerinde zaten bağrışmalar başlayacak. Genişletmek için tıkla... Ben de sessiz kalacak değilim, suları attıktan sonra saklanıp "Burayı terkedin yoksa kabusunuz olurum ulan!" diye bağırıcam.
Ma'at dedi: Üstten su geldiğini fark ettiklerinde zaten bağrışmalar başlayacak. Genişletmek için tıkla... Ben de sessiz kalacak değilim, suları attıktan sonra saklanıp "Burayı terkedin yoksa kabusunuz olurum ulan!" diye bağırıcam.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 19 Haziran 2020 #19 Clarence Morrow dedi: Ben de sessiz kalacak değilim, suları attıktan sonra saklanıp "Burayı terkedin yoksa kabusunuz olurum ulan!" diye bağırıcam. Genişletmek için tıkla... Ali Candan'ın pardon Polat Alemdar'ın gücünü gösterin!
Clarence Morrow dedi: Ben de sessiz kalacak değilim, suları attıktan sonra saklanıp "Burayı terkedin yoksa kabusunuz olurum ulan!" diye bağırıcam. Genişletmek için tıkla... Ali Candan'ın pardon Polat Alemdar'ın gücünü gösterin!
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 19 Haziran 2020 #20 Ma'at dedi: Ali Candan'ın pardon Polat Alemdar'ın gücünü gösterin! Genişletmek için tıkla... Efe Karahanlı da olabilir
Ma'at dedi: Ali Candan'ın pardon Polat Alemdar'ın gücünü gösterin! Genişletmek için tıkla... Efe Karahanlı da olabilir