Su deposu kapağı açık yol yapmak

layfinn

Hectopat
Kafam çok doluydu ve araca su ekledikten sonra depo kapağını kapamayı unutmuşum. 140-150 ortalamayla yaklaşık 300 km yol yaptım ve bu sabah tesadüfen deponun açık olduğunu ve kapağının da sileceklerin biraz altında su eklerken koyduğum gibi durduğunu fark ettim. Şaşırtıcı şekilde arada 180'lere kadar çıkmama ve silecekleri çalıştırmama rağmen kapak oradan düşmemiş. Motor dizel ve bugüne kadar hararet hep ok gibi 87-88 derecede. Kapak açıkken de su eksiltmesine rağmen hararette herhangi bir oynama olmadı. Normalde motor sıcakken su eklediğimizde havasını almak için biraz vakumlardık. Sorum da bu, hararetten bir yana sıkıntı yaşamamama rağmen su kanallarına hava girmesi sıkıntı yaratır mı?

Benzerini yaptım. Motor contası yandı. Ucuz atlatmışsınız
Hocam muhtemelen hararete meyilli bir motor olsa elimize almıştık. Neyse ki bu konuda hiç üzmedi. Yine de bu hızlarda bu kadar uzun yol yapıp bir sıkıntı çıkarmaması şaşırttı beni. Geçmiş olsun size de.

Hocam muhtemelen hararete meyilli bir motor olsa elimize almıştık. Neyse ki bu konuda hiç üzmedi. Yine de bu hızlarda bu kadar uzun yol yapıp bir sıkıntı çıkarmaması şaşırttı beni. Geçmiş olsun size de.
Sağolun üzerinden çok zaman geçti ama hala suyuna yağına baktığımda ekstra dikkat ederim. Yarası derin. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı