|.naVih
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Valar
Mi band 6'yı beğendim o bi kenarda dursun aradığım özelliklere sahip.Bu arada; 1.5-2 senedir Mi Band 5 kullanıyorum. Hiç yoktan 550 duş, 30 defa havuz ve 20 defa da deniz görmüştür. Artık şarj portu oksitleniyor ama soketi yerinde biraz oynatınca o tabaka sıyrılıyor ve normal şarja geçiyor. El yıkama takıntıma değinmek bile istemiyorum. Ağır kullandığımı düşünüyorum. İş yerinde bilekliğin kordonu çıkacak kadar darbeler de yedi defalarca, benim açımdan önemsiz çizikler ve ufak bir korozyon sorunu dışında bir derdi yok. Onlar da hiçbir şekilde kullanıma engel değil. Bence başarıyla test ettiğim bir cihaz. Bundan önce de canı çıkana kadar, çıktığı günden beri Mi Band 2 kullanmıştım. Bileklik benim için olmazsa olmaz gibi bir şey.
Daha hassaslar günlük kullanım için uygun diyosun.Mi whact bu dediğim saatlere göre çok sağlam hocam. Önerdiğim saatleri kolunda zarar vermeden takacan el yıkamalarında bir sorun vermez bende vermedi. Ama duşa girmek, yüzme yapmak, veya yere düşürmeye gelemez çöp olur.