Su içmeme rağmen ağzımda hafif kuruluk var

Makaleler
24
Yer
Kars
Merhaba. Şeker hastalığı olup olmadığından emin değilim ama, tam kuruluk olmasada, yinede kuruluğun devam ettiğini hissediyorum. Mesela 2 bardak su içtim ve hala ağzımda kuruluk var. %100 olarak kuru değil ama, hafif hissediyorum. Ayrıca sağ böbreğimin olduğu noktaya elimle dıştan hafif bastırdığım zaman, acıyor. Sol böbreğimde acı yok ama korkuyorum. Genelde hergün Bim mağazalarında satılan Hürrem sebzeli çeşniden hergün yada iki günde bir, 2 tatlı kaşığı kadar tüketiyorum ve içerisinde, monosodyum glutamat var. Şuan korku ve endişe içindeyim ve zaten psikolojik olarakta bende kaygı bozuklukları var. Cidden doktora gitmeli miyim yoksa sadece panikten dolayı mı böyle hissediyorum? :(

Kendinizi dinler ve sürekli kaygı duyarsanız hastalık hastası olursunuz. Monosodyum Glutamat günümüzde bir çok besinin içinde yer alan bi element bunun için endişe etmeyin. Anlattıklarınıza göre diyabet hastası olabilirsiniz doktora danışıp gerekli kontrolleri yaptırmanızı öneririm sağlık şakaya gelmez.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı