Su orucu

536638

Decapat
Öncelikle merhaba arkadaşlar, 15 yaşında 80.5kg(sabah aç karna tartıya çıktım) ve 1.78 boyundayım. Okulların açılmasına az bir süre kaldı ve yazın sözde kilo vereceğim dememe rağmen diz sorunlarımdan hastaneye yatmak zorunda kaldım. Okullara 14 gün var bu süre içinde 5 gün su 2 gün azar azar yemek şartıyla günlük 3.5litre sudan ve her günün 1-2 saati çene kasları için sakız çiğnemeyi düşünüyorum. Gün içinde sıvının yanında bir tek kahve tüketeceğim. Hem sizin fikirlerinizi almak ve gün gün buraya ilerleyişi yazmak ve bu süre zarfı sonunda Total'de kaç kilo verdiğimi ne gibi bir süreç yaşadığımı buraya not almak istedim. Her türlü yoruma açığım, iyi Sosyaller.

2 gün yemek tüketmemin sebebi ailem buna karşı ama hafta içinde uygulayamayacağım anlamına gelmiyor. Zorunlu olarak hafta içi su orucu hafta sonu azar azar beslenmem gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vücudunun bazı vitaminleri her gün alması gerekiyor, bana göre delice bir diyet düzeni bu.

Aslında yarı soğuk bir su olsa ben sürekli yaparım. Suyun hastasıyım. Ama diğer besinleri yeteri kadar almazsanız sonu biraz kötü.

Hocam bana kalırsa akıl işi değil. Böyle sağlığa zararlı şeyler yerine spora başlayabilirsin.

Bu kadar düşüneceğine şimdiye 2 kilogram vermiştin.

Günlük 500 IP atla, şekeri ve ekmek tarzı ürünleri kes.

Uzun vadede zayıflamayı hissedeceksin, bu şekilde hem sarkma tarzı durumlar yaşamazsın.

500 IP opsiyonel. Ben kilo vermeye çalışırken 800 bile atladığım oluyordu. Sayması bile zevkli yani

Bisiklette çok eğlenceli oluyor tepeleri çıkması ölüm ama çok yararlı.

Ne ip var ne bisiklet ne de spor salonu. Ayrıca salona gitmem için 2 saat yol kat etmem lazım ki okul açılınca gıdemıyorum.

Hocam bana kalırsa akıl işi değil. Böyle sağlığa zararlı şeyler yerine spora başlayabilirsin.
Uzun vadeli değil de kısa vadede vücutta yenilenme oluşacağına dair bir kaç bilimsel makaleler gördüm.

Nalburadan ince IP alın. Gidin 300 TL'lik IP alın demiyoruzya.

Öl*m orucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…