Şu zamanda mining yapılır mı?

odtümetu

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
-
Mining yapmayı düşünüyordum. Fakat artık çok karlı değil dediler. Sizce yapılır mı şu an?
Kartlar pahalı. Biliyorum. 6 ay sonra ne olabilir? RX 580'li sistem toplayacağım hem oyun için hem de mining için. Bir değişim olabilir mi? Biliyorum. 6 ay için erken biraz kartların durumu belli değil. Sadece mining hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum. Daha doğrusu tahminlerinizi.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mining yapmayı düşünüyordum. Fakat artık çok karlı değil dediler. Sizce yapılır mı şu an?
Kartlar pahalı. Biliyorum. 6 ay sonra ne olabilir? RX 580'li sistem toplayacağım hem oyun için hem de mining için. Bir değişim olabilir mi? Biliyorum. 6 ay için erken biraz kartların durumu belli değil. Sadece mining hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum. Daha doğrusu tahminlerinizi.
Teşekkürler.

Mining asıl şimdi yapılır hocam. Fakat kart alamayacaksanız Genesis Mining üzerinden yapın derim. Geri ödeme sorunu çözüldü.

%3'lük promosyon kodları için: Genesis Mining Promo (@mining_promo) | Twitter

Hem oyun hem mining için sistem toplayacaksanız bence hiç başlamayın. Canına okursunuz kartın 1 yılda.

Alakası yok dostum. Madencilik dediğimiz iş oyun kadar ağır zaten ekran kartı için. Sadece madencilik yapılsa da canına okur yani, oyun oynaması kötü bir etki yapmaz.
Madencilik yapmayacağı, ekran kartının dinleneceği zamanda da oyun oynayacak, harap edecek ekran kartını :p.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı