Bence SU630 için değişik deneyler deneyin. Sınırlarını zorlayın biraz.Merhaba arkadaşlar. Şu an sistemimde rezalet bir SSD var, SU630 480 GB, ve yeni bir M.2 SSD aldım. Bunu da atmak istemiyorum. M.2 SSD'ye Windows'u kurup, oyunlarımı yüklesem, bu SU630 yedek depolama olarak boşta kalsa sıkıntı yapar mı?
Kullanabilirsiniz.
Bence SU630 için değişik deneyler deneyin. Sınırlarını zorlayın biraz.
Olmaz.Sorun olmaz değil mi? Windows'u zaten M.2'ye kuracağım bu su 630'u fotoğraf video falan için kullanırım zaten.
Merhaba arkadaşlar. Şu an sistemimde rezalet bir SSD var, SU630 480 GB, ve yeni bir M.2 SSD aldım. Bunu da atmak istemiyorum. M.2 SSD'ye Windows'u kurup, oyunlarımı yüklesem, bu SU630 yedek depolama olarak boşta kalsa sıkıntı yapar mı?
Merhaba arkadaşlar. Şu an sistemimde rezalet bir SSD var, SU630 480 GB, ve yeni bir M.2 SSD aldım. Bunu da atmak istemiyorum. M.2 SSD'ye Windows'u kurup, oyunlarımı yüklesem, bu SU630 yedek depolama olarak boşta kalsa sıkıntı yapar mı?
Hocam SU630 bende kullanıyorum. Dün gece saat 3'te açtığım bir forumda bir arkadaş kronik sorunlu bir SSD modeli demişti. Kişiden kişiye satın aldığı SSD'ye göre değişir ama.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.