SU630 depolama amaçlı kullanılır mı?

• Konuyu başlatan dutyd
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 950

dutyd

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. Şu an sistemimde rezalet bir SSD var, SU630 480 GB, ve yeni bir M.2 SSD aldım. Bunu da atmak istemiyorum. M.2 SSD'ye Windows'u kurup, oyunlarımı yüklesem, bu SU630 yedek depolama olarak boşta kalsa sıkıntı yapar mı?

Merhaba arkadaşlar. Şu an sistemimde rezalet bir SSD var, SU630 480 GB, ve yeni bir M.2 SSD aldım. Bunu da atmak istemiyorum. M.2 SSD'ye Windows'u kurup, oyunlarımı yüklesem, bu SU630 yedek depolama olarak boşta kalsa sıkıntı yapar mı?
Bence SU630 için değişik deneyler deneyin. Sınırlarını zorlayın biraz.

Bence sıkıntı yapmaz arkadaşım 240 GB'lık SSD'sini kullanıyor bir sıkıntı yaşamıdığını söylüyor ama bilmiyorum artık.

Hocam SU630 bende kullanıyorum. Dün gece saat 3'te açtığım bir forumda bir arkadaş kronik sorunlu bir SSD modeli demişti. Kişiden kişiye satın aldığı SSD'ye göre değişir ama.

Oyun yükleyebilirsin fakat fotoğraf ve videolarını sakın yükleme, ne olacağı belli olmaz.

Artı -1 Eksi
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı