Subaylık mantıklı mı?

OlipsN

Decapat
Daha fazla  
Babam esnaf ve geliri çok da kötü değil. Küçüklükten beri askerlik istiyordum ve şu an ellerimin ucunda duruyor subaylık. MSÜ puanım iyi sadece AYT kaldı. Gözlüklüyüm ama gözümü kararttığım için göz ameliyatı da olacağım. Halı satıp rahat yaşamaktansa, asker olup vatanı savunmak daha cezbedici geliyor. Babam işinin başına geçmem için zorluyor beni. Bir fikir verseniz çok makbule geçer.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi isteğini yap derim. Sizle aynı şekilde ailem istemiyor asker olmamı ama benim küçüklükten beri hayalimdir. Ayrıca ben de göz ameliyatı olacağım.

MSÜ, Hava Harp kazanıp gitmeyen biriyim. İşin içi vatan savunmaktan çok kendini ezdirmemek. Çoğu arkadaşımızın hayalidir polis, asker olmak, fakat mağlum bazı sebeplerden ötürü hakkı olan alınmıyor.
Vatanı savunmak istemen gayet güzel, fakat bu dönemde askeriye de olmak pekte sağlıklı değil. Ha tabiki sana kesinlikle deneme diyemem, fakat içinin istediğin gibi çıkmaması sebebi ile bırakmayı da göz önünde bulundurarak plan yap.
Normalde biraz uzak karşılarım ancak vatanı korumak istiyorum demişsin o zaman denemelisin. Sadece MSÜ de hangi statüyü hedefledin orası önemli.

Bence atanana kadar dayanırım dersen gir ama dayanamam dersen girme çünkü torpilli askerler üstlerin ve fazla çalışma çok zorlayabilir atandıktan sonra ise kolay.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı