Sublime text uygulama kaydedip tarayıcıda açma nasıl yapılır?

Merhabalar dreamweaver üzerinde kodları yazıp kaydettikten sonra F12 tuşu ile tarayıcıda önizleme yapılabiliyor bunun benzeri sublime text için yapılabilir mi?
Sublime Text sol kısmındaki dosyalar kısmında dosyaya sağ tıklayıp bulunduğu klasörü açıyorum sonra chrome ile js uzantılı dosyayı açıyorum ben.

En iyisi ilk önce kaydedin uzantılı olarak ardından istediğiniz tarayıcıda açın ve Sublime'da kaydederek sayfayı yenileyin.

Hata paketin ayarlarında firefox.exe için belirlenmiş varsayılan yolda. Preferences/Package Settings/View in Browser/Settings-Default dosyasındakileri kopyalayıp Settings-User içine yapıştırın ve firefox yolunu düzeltin. "Program Files (x86)" değil "Program Files" altında Firefox'un kurulu olduğu yol olarak düzeltin.

Evet Operayı da eklemeniz lazım. Ayrıca Preferences/Key Bindings'e de ekleme yaparsınız. Safari kısa yolunu operaya atayabilirsiniz örneğin. Diğer kısa yollarla çakışma olabilir aksi takdirde.
JavaScript:
[
     {"keys": [ "ctrl+alt+s" ], "command": "view_in_browser", "args": { "browser": "opera" } }
]

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı