Suç işleyen birisi neden hapse girmez?

Null35

Centipat
Daha fazla  
Babam bizi geçen kış sokağa attı annem kız kardeşim ile birlikte eşyalarımızı alamadan ve ben ayakkabısızdım o gün babam uyuşturucu bağımlısı alkol bağımlısı bunlar söylediklerimin %1 biz dedemlerde kalıyoruz babam gelip huzursuzluk verip kaçıyor taş atıyor geçenlerde dedemin yüzüne anahtar fırlatmıştı uzaklaştırması olmasına rağmen hapse girmiyor bu bana mı normal gelmedi yoksa normal mi hapse girmemesi?

Babanızın uzaklaştırması var ve uymuyorsa kesinlikle hapse girmesi gerekir normalde. Kaldı ki tek suçu bu da değil. Şiddet ve uyuşturucu kullanımı da var. Alkolik olduğu için muhtemelen dışarıda da bu tarz sorunlar çıkarıyordur. Bu suçların hapse girmek için yeterli olması gerekliydi.

Babanızın uzaklaştırması var ve uymuyorsa kesinlikle hapse girmesi gerekir normalde. Kaldı ki tek suçu bu da değil. Şiddet ve uyuşturucu kullanımı da var. Alkolik olduğu için muhtemelen dışarıda da bu tarz sorunlar çıkarıyordur. Bu suçların hapse girmek için yeterli olması gerekliydi.

Peki neden girmiyor geçen ay boşanma mahkemesi vardı ona da gelmediği için boşanamadılar bunların dışındada yaptığı var anlatamam.

Peki neden girmiyor geçen ay boşanma mahkemesi vardı ona da gelmediği için boşanamadılar bunların dışındada yaptığı var anlatamam.
Adalet sistemi kötü ülkemizdeki. Maalesef bir çok tacizci veya tecavüzcü bile ceza almadan kurtulabiliyor. Gidin bir kez daha şikayet edin.

Böyle dedim diye linç yiyip hapse baban yerine ben girebilirim belki ama ülkede adelet diye bir şey yok. Yani sadece sözde var adelet olayı. İşleyişi çöp.

Böyle dedim diye linç yiyip hapse baban yerine ben girebilirim belki ama ülkede adelet diye bir şey yok. Yani sadece sözde var adelet olayı. İşleyişi çöp.
Bu tarz kişiler hapse girmiyor ve biz adalet sistemi kötü dediğimiz zaman biz suçlu oluyoruz ve biz hapse giriyoruz.

Bu tarz kişiler hapse girmiyor ve biz adalet sistemi kötü dediğimiz zaman biz suçlu oluyoruz ve biz hapse giriyoruz.

Maalesef arkadaşlar. Gerçekler bunlar. Ne kadar gerçeklerin bunlar olduğunu kabullenmek istemesemde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı