Sucuk dokunur mu?

Evet zaten forumda ki herkes doktor veya bu konular hakkında bilgili bir sen hariç değil mi kardeşim. Yahu böyle konular niye açılıyor. Sucuktan şüphelendiğine göre onda bir problem var ya da sucuğu aldın kızartmadan ekmeğin arasına koyup tabiri caize çiğ çiğ yedin. Çok basit bir mantık yürütmesinden buldum bak. Sucuğu da ben yemedim sen düşün ta nerelerden kaç km öteden buldum problemin kaynağını. Her halükarda doktora gitmen gerekiyor değil mi? Konu hakkında en fazla senin kadar bilgisi olacak insanların arasından 1000'de bir ihtimalle çıkacak bir bilgili kimseyi bulmaya çalışacağına bir sağlık ocağına gidebilirsin. Buzluğa attığın şey de bozulur. Yediğin her paket ürünün son kullanım tarihine, şekline ve kokusuna bak.

Hocam ben hiç önceden böyle bir konu açmadım. Sucuktan bir şey olabilir mi diye sordum hem neden bu kadar uzatıyorsunuz ki?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı