Kopekleme yüzmeyi ogretmesini isteyin hocanızdan.2 metrelik havuz. Eğitim veriyorlar evet, ben de eğitim verilirken yapıyorum eksiksiz ama olay ellerimi koyacak bir yer olmayınca panikliyorum.
Kopekleme yüzmeyi ogretmesini isteyin hocanızdan.2 metrelik havuz. Eğitim veriyorlar evet, ben de eğitim verilirken yapıyorum eksiksiz ama olay ellerimi koyacak bir yer olmayınca panikliyorum.
Bugün balıklama öğretti 2 kez atladım bir kere hoca iterek yaptı. Bir kere de kendimi ittim. Köpeklemeyi internetten öğrenip haftaya 1-2 dk denemeye çalışıcağım yapamazsam hocaya söylerim.Kopekleme yüzmeyi ogretmesini isteyin hocanızdan.
Tam internetten olmaz ama yine siz hocanizdan yardım alın kopekleme yaparken. Kopekleme yaptıkça suyun üstünde durmaya başlayacaksınız bu sizi epey bir rahatlatacak, yavaş yavaş da bu sefer olduğunuz yerde suyun üstüne durmayı öğrenirsiniz.Bugün balıklama öğretti 2 kez atladım bir kere hoca iterek yaptı. Bir kere de kendimi ittim. Köpeklemeyi internetten öğrenip haftaya 1-2 dk denemeye çalışıcağım yapamazsam hocaya söylerim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.