Süleyman D. vs İnönü vs Fırat Üniversitesi

Katılım
23 Aralık 2014
Mesajlar
111
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar günlerdir araştırma yapıyorum üniversite tercihimde seçenekleri en son bu noktaya indirdim. İnşaat mühendisliği istiyorum ve bu üç üniversite arasında kararsız kaldım. Elazığ Fırat üniversitesi URAP sıralamasında daha iyi ve öveni çok. Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi'ne karşı nötrüm. Malatya İnönü Üniversitesi'nin de Fırat'tan geri kalır bir yanı yok. Ama sadece mühendislik fakültesi baz alındığında çoğunluk Fırat Üniversitesi'ni öneriyor. Ancak Fırat üniversitesinde sosyal imkanın çok az olması (hatta hiç olmaması) gibi sorunlar da var. Kararsız kaldım. Yardımcı olur musunuz ?
 
Merhaba
Çok aktif bir sosyal yaşamın olmasını istiyorsan SDÜ'ye beklerim. Güzeldir iyidir. Ama ders konusunda o kadar aktif değil hocalar ne yazık ki .İçinde olan var ama bir kısmı öyle değil. Kendin araştırarak bulmak zorunda kalabilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı