"Sen varsan bile sana tapmam çünkü sen işkencecisin, gaddarsın" diyebilecek cesaretiniz yok Tanrı'ya karşı. Namuslu olup diğer insanları düşüneceğiniz yok. Böyle bir insan iyi sayılabilir mi bilmiyorum.
İnsanlara farklı düşüncede olduğu için saldıran ve hakaret eden birinin saygı ve sevgiden bahsetmesi kadar ironik bir olay yoktur. Bu ilk vukuatın değil.
Arkadaşlar hakaretlere başlamışlar. Biz argümanlarımızı sunuyoruz anlatıyoruz bak şu şöyle bu böyle en sonunda "Tatmin olmadım" diyip hakaret ediyorlar.
Arkadaşlar hakaretlere başlamışlar. Biz argümanlarımızı sunuyoruz anlatıyoruz bak şu şöyle bu böyle en sonunda "Tatmin olmadım" diyip hakaret ediyorlar.
Nerede saldırmışım Ya sen böylesin yapacağız diye bu kadar küçük düşürmeyin kendinizi. Kimseye saldırdığım falan yok. Bu konuda mesajım da kimseye karışmadan yapılmıştır.
Ben burada birileri mutlu olacak veya beni sevecek diye fikirlerini söylemekten korkacak veya çarpıtacak bir insan değilim. Kendinize başka 2 yüzlü arkadaş bulabilirsiniz tartışacak. Neysen osundur. Bu felsefeyi benimseyen biriyim.
Ucundan sıyırmışlar yine olsun Fazla cehalet sayılmaz yine de Tanrı'nın hikmeti falan değil, bildiğin hastanede yapılan yarı cerrahi bir işlem bu kadar basit işte
Bu arada böyle bir ilişki çıkar ilişkisidir ve Tanrının "İnansam kaybedecek bir şeyim yoktu o yüzden inandım" diyen birini cennete alacağını sanmıyorum.
Ayrıca Tanrı'nın yalan söyleme ihtimali de var. Yalan söylemiş olabilir, dogmalara sorgusuz sualsiz huri ve şarap için inananlara cehennem, adaletsiz düzene başkaldırmaya cürret edene cenneti verecek olabilir. Yani inanmayanların kazançlı olma ihtimali daha fazla.