Süper bilgisayar incelemesi!

İşlemci önemli değil ki? Anakartı üreten firma ve kasadaki regaib ışıklara bakmadan mı alıyorsun sen? Bu kadar da cehalet olmaz yahu.

Ah be. Neyse ben biraz daha Technopat izliyim bilgileniyim;

1597219282351.png

Technopat palavracı. Mahalledeki bilgisayarcıya gitmeni tavsiye ederim. Parça bilgilerini ondan alırsın, kurulum vb. öğrenmek için de internet kafede 1 hafta çalışırsın. Zaten Technopat videolarınındaki sistemler gerçek değil. Dünya devi Frisby'nin icat ettiği hologram teknolojisiyle bizi kandırmaya çalışıyorlar.

@Az001

Technopat palavracı. Mahalledeki bilgisayarcıya gitmeni tavsiye ederim. Parça bilgilerini ondan alırsın, kurulum vb. öğrenmek için de internet kafede 1 hafta çalışırsın. Zaten Technopat videolarınındaki sistemler gerçek değil. Dünya devi Frisby'nin icat ettiği hologram teknolojisiyle bizi kandırmaya çalışıyorlar.

@Az001

Tamam zaten mahalle bilgisayarcısı Frisby kasalı R7 240'lı sistem satacaktı almamıştım. Ama yarına gider demişti. Şimdi onu alacağım 6000TL'ye.

Turbox'tan daha iyi marka var mı ya hiçbiri beş para etmez asusmuş oymuş buymuş en kalitelisidir 4 cigabayt ekran kartı var AAA 16 GB RAM oh mis i7 ile akarsın mis mis şaka maka buna aldanıp alanlar var GT730 nedir abi ya o 4 cigabayta işe yarasa keşke.

4 cigabayt ekran kartı var

4 gigabayt ekran kartı demek tüm oyunları en yüksek ayarlarda 1080p 60 FPS oynarsın demek. Bazı cahiller sanıyor ki 1650S 4 GB alırsam 730 4 GB'den daha fazla performans alacağım. Valla acıyorum onlara, 1000 lira fazla veriyorlar sırf model numarasındaki sayılar daha fazla diye.

4 Gigabyte ekran kartı demek tüm oyunları en yüksek ayarlarda 1080P 60 FPS oynarsın demek. Bazı cahiller sanıyor ki 1650S 4 GB alırsam 730 4 GB'den daha fazla performans alacağım. Vallahi acıyorum onlara, 1000 lira fazla veriyorlar sırf model numarasındaki sayılar daha fazla diye.

Hocam cahil misiniz 4 Gigabyte yazmışsınız kınıyorum o 4 cıgabayt.
Hiç yakışmadı hocam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı