Süper gizli Overclock Tarikatı

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Soğutma için güzel bir yöntem olabilir. Balıklar için sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.

Bunun silikonla değil mimariyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Rakipleri 4 nesildir aynı mimariyi kullanıyor, Core serisi 10.yaşına girdi.
Her halükarda dediğim gibi. 4.2 için 1.475'e kadar çıkıyor, kaldı ki onda bile stabil olmuyor. LLC son seviyede olmasına rağmen.

Dediğim gibi mimariden dolayı yüksek ihtimalle. Zen mimarisi ile Core mimarisi bambaşkalar. Hatırlatırım OC rekorlarının çoğu FX serisiyle kırıldı. AMD silikon konusunda acemi değil.

3600 kullanıcısı olarak tekrar AMD alacağımı sanmıyorum. Cidden kötü silikona sahip. Rakipleri aynı clocklara kat kat daha düşük voltajlarda çıkabiliyorken özellikle :D

3600 konusunda katılıyorum. Aşırı derecede bir 3600 satış rakamı var ama bu serinin popülaritesini en hakeden işlemcisi olduğunu düşünmüyorum. X serileri her zaman fiyatını daha çok hakediyor bana göre.

3600X gibi ufak bir fiyat farkına rağmen silikonu daha iyi, daha iyi bir soğutucuyla gelen ve daha performanslı bir işlemci çok gölgesinde kaldı 3600'ün.

Not: Silikon farkından emin değilim ama bir yerde okuduğumu hatırlıyorum.

Son düzenleme:
@Shimada Sensei RTX çekirdeklerine de OC yapabiliyor muyuz? :)
1594028632200.png

Bir de Ryzen 2000 de memory clocku değiştirmeden FCLK değiştirmek mümkün mü?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı