Süper güç seçebilecek olsaydınız ne seçerdiniz?

Dilek hakkı ne zamandan beri süper güç dilek veren bir cin olabilirsin güç olarak :)

Sen süper güç deyince illa görünmez, ölümsüz, zihin okuma mı anlıyorsun.
Kapasiten bu kadar ise ben bir şey yapamam daha kusura bakma eğitim almamışsın daha neyin ne oldugunu bilmiyorsun bir de kalkıp benim yorumuma cevap yazıyorsun bravo.

Zihin okuma bence. Herkesin benim hakkında ne düşündüğü öğrenmek güzel bir şey olurdu. Ona göre kendimi düzeltebilirdim.

Kapasiten bu kadar ise ben bir şey yapamam daha kusura bakma eğitim almamışsın daha neyin ne oldugunu bilmiyorsun bir de kalkıp benim yorumuma cevap yazıyorsun bravo.

Dostum ne bu hiddet bir durummu var istediğin yemek yok mu evde bu yaşta maksimum bu olabilir çünkü.

Tebrik etmişsin teşekkür ederim o senin anlayışın sayın eğitimli.

Dostum ne bu hiddet bir durummu var istediğin yemek yok mu evde bu yaşta maksimum bu olabilir çünkü.

Tebrik etmişsin teşekkür ederim o senin anlayışın sayın eğitimli.

Senin bütün akrabalarının kazandığından daha fazla maaş evime giriyor :D
Allah'a şükür hiçbir eksiğim yok umarım seninde istediklerin bir gün olur.

Görünmezlik ne ? Zihin okuma ne ? Çok saçma. Bir şeyi kopyalayabilme gücün olacak en iyisi. Euro alacaksın. O parayı sürekli klonlayacaksın. Böylece istediğin PC' yi alırsın işte. Asıl süper güç bu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı