Valla inanmıştım başta o yüzden bu konuyu açma gereği hissettim. :/Çocuk değilsen şu konuşma stilinden anlaman gerekirdi.
Yoo herşeyimi paylaşmıyorum. Mesela şifrelerim.Ciddi olmalarına gerek yok ki her şeyin ortada, olmayanı da kendin paylaşıyorsun zaten![]()
Hocam sizin elinize kanıt sundum, cidden sokmuşlar virüsü.Normal hacker ise çok bir şey olmaz derdim ama süper hacker ise dikkatli olmakta fayda var.
Harbiden süper hacker çıktı elemanHocam sizin elinize kanıt sundum, cidden sokmuşlar virüsü.
Yoo herşeyimi paylaşmıyorum. Mesela şifrelerim.
Merhaba, maalesef gerçekten trollerden biri bilgisayarıma harbiden RAT atmış veya Kripto miner virüsü. Bunu açıkladım yayında.
Ayrıca HitmanPro ile kaldırdım bakın "console_zero.exe" diyor. Görev yöneticisini kapatınca oyun içi işlemci kullanımı fırlıyordu artıyordu zaten. Görev yöneticisini açınca ise işlemci rahatlıyordu demek ki virüs kendini gizlemeye çalışıyordu.
Eki Görüntüle 2481598
Peki o zaman bu virüsü nasıl açıklarsınız? System32'de işlemcimi yiyordu resmen. Üstelik format atalı 1 yıl bile olmadı daha. Herşey temizdi, orjinaldi. Hiç bilinmeyen kaynaktan birşey indirmedim, etmedim. Peki bu nasıl olabildi? Ağımı mı hacklediler?Dostum. Bu olayın o kişiyle alakası yoktur. Zaten, sen hiçbir dosya indirmeden, hiçbir bilgi paylaşmadan sana virüs bulaştırabilecek olan kişi; seninle uğraşmaz. Hatta ve hatta, böyle ergence bir laf söylemez. "Süper Hacker"
Mesajımı tekrar anlayarak okursanız, dediğimi anlayabilirsiniz. Hackerlığın süperliği, ultralığı, megalığı falan yok. 12 Yaşında ergen tarafından oltalanmışsınız.Peki o zaman bu virüsü nasıl açıklarsınız? System32'de işlemcimi yiyordu resmen. Üstelik format atalı 1 yıl bile olmadı daha. Herşey temizdi, orjinaldi. Hiç bilinmeyen kaynaktan birşey indirmedim, etmedim. Peki bu nasıl olabildi? Ağımı mı hacklediler?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.