Süper Onlinedan GeForce Now Banı - İnternet Hızımı Yavaşlatıyor

Katılım
16 Mart 2016
Mesajlar
2.737
Makaleler
1
Çözümler
4
Hangi uygulama açarsam açam telefonum 24 mbps yani saniyede 3 mb/s hızda çalışıyor. Ancak ne hikmetse GeForce Now tıkladığım an oyuna girmesem dahi internet hızım 2 mbps ye düşüyor. Anlık internet kullanımım 280 kb/s ile sınırlandırıyor. Üstüne çıkamıyorum. Bunu düzeltmenin bir yöntemi yok mu ? Neden Super Online GeForce Now'ı tabiri caizse banlıyor ?

GeForce Now açmadan bir dakika önce internet hızım
IMG_20200319_012130.jpg

Açtıktan 1 dakika sonra internet hızım
IMG_20200319_012718.jpg

Açıkken internet kullanımım (133kb/s)
Screenshot_20200319-012544.jpg
 
Hangi uygulama açarsam açam telefonum 24 Mbps yani saniyede 3 mb/s hızda çalışıyor. Ancak ne hikmetse GeForce Now tıkladığım an oyuna girmesem dahi internet hızım 2 Mbps'ye düşüyor. Anlık internet kullanımım 280 kb/s ile sınırlandırıyor. Üstüne çıkamıyorum. Bunu düzeltmenin bir yöntemi yok mu? Neden super Online GeForce Now'ı tabiri caizse banlıyor?

GeForce Now açmadan bir dakika önce internet hızımEki Görüntüle 516674
Açtıktan 1 dakika sonra internet hızım.
Eki Görüntüle 516676
Açıkken internet kullanımım (133kb/s)Eki Görüntüle 516677

Hocam aynı sorun bende de var 2 Mbps'ye kitliyor gforce Now internetim 15 Mbps çekmesine ragmen siz çözüm bulabildiniz mi?
 
Hocam aynı sorun bende de var 2 Mbps'ye kitliyor gforce Now internetim 15 Mbps çekmesine ragmen siz çözüm bulabildiniz mi?
Taşındım. Türk telekom Superonline altyapısından kurtulup Kablonete geçtim. Artık 2 nin üzerine geçebiliyorum telefonumda ancak bundada telefonumun WİFİ sensörünün acizliğine uğruyorum. Birde bilgisayarımda kablosuzdan kabloluya geçdim. Bilgisayarımıda kablolu bağlıyorum sıfır sıkıntı. Sorunsuz giriyorum şu an.
 
Taşındım. Türk Telekom Superonline altyapısından kurtulup Kablonet'e geçtim. Artık 2'nin üzerine geçebiliyorum telefonumda ancak bundada telefonumun Wi-Fi sensörünün acizliğine uğruyorum. Bir de bilgisayarımda kablosuzdan kabloluya geçtim. Bilgisayarımıda kablolu bağlıyorum sıfır sıkıntı. Sorunsuz giriyorum şu an.

Hocam cevap için sağ olun çözümü buldum bir arkadaşımdan öğrendim. 2 Mbps'ye kitliydi VPN ile çekya diye ayarladım su an 2'den 14'e cıktı.
 
Hocam cevap için sağ olun çözümü buldum bir arkadaşımdan öğrendim. 2 Mbps'ye kitliydi VPN ile çekya diye ayarladım su an 2'den 14'e cıktı.
Bundada VPN yüzünden uygulamada bir tekim teknik sıkıntılar olabilir. Birde en iyi VPN dahi internette gecikmelere yol açıyor. Ancak sonuç olarak sağolun en azından sorunu çözdük.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı