Merhabalar, geçen gün Huawei P10 cihazım için Deji batarya aldım. Bu bataryayı kendi kutusunda gelen 22.5 watt süper şarj ile şarj etsem arızalanır mı? (performansını etkiler mi)
Hocam batarya çakma.Hocam mantıken zarar vermez ya da arızalanmaz. Çünkü kendi kutusundan çıktığını söylüyorsunuz yani bataryanın kendi hızlı şarj özelliği varsa sorun olmaz gibime geliyor.
Mantık yürütüyorum sadece çakma ya da orjinal olması beni ilgilendirmiyor.Etkiliyebilir sonuçta çakma batarya.
Hocam batarya çakma.
Mantık yürütüyorum sadece çakma ya da orijinal olması beni ilgilendirmiyor.
Hocam mantıken zarar vermez ya da arızalanmaz. Çünkü kendi kutusundan çıktığını söylüyorsunuz yani bataryanın kendi hızlı şarj özelliği varsa sorun olmaz gibime geliyor.
Hocam aynı telefon bende de vardı özel sebeplerden sattım performansını etkilemiyor alırken araştırma yapmıştım.
Ekstra özellik sağlar daha hızlı şarj eder daha hızlı şarjı bitmez ve zahmet olmazsa şarjın resmini atabilir misiniz? Benimki ile aynı ise kullanmanızı tavsiye ederim çok işe yarıyor.
Merhabalar, geçen gün Huawei P10 cihazım için Deji batarya aldım. Bu bataryayı kendi kutusunda gelen 22.5 watt süper şarj ile şarj etsem arızalanır mı? (performansını etkiler mi)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.