Süper şarj telefona zarar verir mi?

Ahmetklc1

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar, geçen gün Huawei P10 cihazım için Deji batarya aldım. Bu bataryayı kendi kutusunda gelen 22.5 watt süper şarj ile şarj etsem arızalanır mı? (performansını etkiler mi)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam mantıken zarar vermez ya da arızalanmaz. Çünkü kendi kutusundan çıktığını söylüyorsunuz yani bataryanın kendi hızlı şarj özelliği varsa sorun olmaz gibime geliyor.

Merhabalar, geçen gün Huawei P10 cihazım için Deji batarya aldım. Bu bataryayı kendi kutusunda gelen 22.5 watt süper şarj ile şarj etsem arızalanır mı? (performansını etkiler mi)

Etkiliyebilir sonuçta çakma batarya.
Hocam mantıken zarar vermez ya da arızalanmaz. Çünkü kendi kutusundan çıktığını söylüyorsunuz yani bataryanın kendi hızlı şarj özelliği varsa sorun olmaz gibime geliyor.
Hocam batarya çakma.

Daha düşük wattlı şarj aleti kullanmak mantıki olur 18 w gibi mesela. Yine de deneyin hızlı şarj özelliği etkinse batarya destekliyor demektir. Değilse şarj aletini taksanızda hızlı şarj olmadığı için etki etmez kullanabilirsiniz.

Hocam aynı telefon bende de vardı özel sebeplerden sattım performansını etkilemiyor alırken araştırma yapmıştım.
Ekstra özellik sağlar daha hızlı şarj eder daha hızlı şarjı bitmez ve zahmet olmazsa şarjın resmini atabilir misiniz? Benimki ile aynı ise kullanmanızı tavsiye ederim çok işe yarıyor.

Hocam aynı telefon bende de vardı özel sebeplerden sattım performansını etkilemiyor alırken araştırma yapmıştım.
Ekstra özellik sağlar daha hızlı şarj eder daha hızlı şarjı bitmez ve zahmet olmazsa şarjın resmini atabilir misiniz? Benimki ile aynı ise kullanmanızı tavsiye ederim çok işe yarıyor.

Bende şarjla sattım hatırlamıyorum resimi görünce hatırlarım büyük ihtimal.

image.jpg

Performansı aynı kalır.

Abi şarjın resmi telefonun değil.

Resimden de anlaşılır süper şarj takıldığında süper şarj ediliyor yazıyor, zaten telefon kendi cihazı olduğundan tanıyor abi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı