Süperbox İnternete bağlı gözüküyor ama hiçbir şey açılmıyor

Ben de Superbox kullanıcısıyım. Ben de sorun yaşıyordum, arıyordum düzeltiyorlardı fakat 2 saat sonra gene aynısı oluyordu. Çok fazla aradım kapatmak için ısrar ettim, eve bir ekip gönderdiler ve modemi değiştiler. Şu anda çok memnunum. Eğer modemi değiştirebilirsen internet performansı %75 artıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Süperbox modemler sorunlu gibi geldi bana, ben de kullanıyorum. Benimkinin marka/model ZTE/MF286R. ZTE'nin sitesinden sürücü güncelleme yükledim ve bağlantı sorunları bir nebze azaldı.
Yanlış model sürücüsünü indirmemeye dikkat edin. Benim modemin alt tarafında marka/model bilgisi yazıyordu. Deneyin ve sorun çözülmezse modem arızalı diye Turkcell ile iletişime geçin, belki modemi değişirler.

Güncelleme yapacağım tek bu kaldı geriye denemediğim olmaz ise yollara düşüp yeni modem alcaz.
 
Güncelleme yapacağım tek bu kaldı geriye denemediğim olmaz ise yollara düşüp yeni modem alcaz.
Güncelleme ile düzelmezse de modem almayın.
Niye modem alıyorsunuz ki? İnternet bağlantısı kuramadığınızı ve modem değişikliği talebinizi Türkcell müşteri hizmetlerini arayarak belirtebilirsiniz. En olmadı modem sorunlu diye ısrar edin. Değişim gerçekleşirse büyük ihtimalle sorununuz ortadan kalkar.
 
Ya sözleşme bitti yada Modemin ömrü tamamlandı. Gidip yenisini istemen lazım, bende de öyle bir durum vardı daha sonra yenisini değiştirdiler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı