Süperonline 10 Mbps AKK'siz İnternet Almak

Gönderdiğim sayfada öyle bir şey yok. Başka bir kampanyaya bakmış olmalısınız. Ayrıca rastladım dediğiniz tabloda ne anlatılmak istenmiş anlamadım. 100Mbps hızla 500GB AKK var, 50GB da upload sınırı mı var? Türkiye'de upload sınırı yok. Doğru adrese baktığınızdan emin olun, biraz daha açıklayıcı olun bir de.

Kampanyasız şekilde fiber internet sahibi olmayı planlıyorsanız evet doğru tabloya bakmışsınız. Benim verdiğim linkle herhangi bir alakası yok. AKK dahilinde olanların bir kısmını ilgilendiriyor o tablo. Dilerseniz arayın sorun detaylı bilgi alın.

Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Afedersiniz canlı yayın ve oyun indirmek için hangi internet daha uygun? Bütçem en fazla 200tl. AKK siz olursa çok güzel olur.

Kampanyasız şekilde fiber internet sahibi olmayı planlıyorsanız evet doğru tabloya bakmışsınız. Benim verdiğim linkle herhangi bir alakası yok. AKK dahilinde olanların bir kısmını ilgilendiriyor o tablo. Dilerseniz arayın sorun detaylı bilgi alın.
Tekrardan yardımınıza ihtiyacım var.

Canlı yayın hakkında bilgim yok, en az ne kadar upload hızı gerekiyor bilmiyorum. Ama Türkiye genelinde çoğu pakedin upload hızı 1Mbit'tir. Önerdiğim kampanyada 5Mbit. Hangi ISS'de (Telekom, Superonline vs.) var bilmiyorum ama bazen simetrik adı altında kampanyalar oluyor. Mesela 10Mbit download varsa 10Mbit upload hızı oluyor. Onları bir araştırın derim. Bunun dışında ben alacak olsam önerdiğim 99 liralık kampanyayı alırdım. Ekim 2016'ya kadar taahhüdüm olduğu için malesef geçemiyorum. Nisan 2016'da başvuru süresi sonlanacak.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı