Süperonline bir anda boş port yok diyor

Makaleler
6
Yer
İzmir-Bayraklı
Daha fazla  
Merhabalar, 10 yıldır Süperonline kullanıyoruz. Yaklaşık 1 ay önce taşındık ve bugüne kadar sorunsuz internet kullanmaktaydık. Bugün kalktım ve baktım ki internet yok. Sorunu müşteri hizmetleri de çözemedi ve ekip yollayacaklarını söyledi.
Ekip sözde gelmiş apartmanda kutuda boş port olmadığını görmüş ve onlarda alt yapı ekibine bildirmiş.
Şimdi bu saçmalık değil mi? Daha düne kadar kullanılan internette nasıl boş port olmuyor? Bilgi sahibi olan var mı acaba?

10 yıla yakındır aynı dairede so kullanıyoruz. Fakat ilk kayıtta nasıl başardılarsa adresimizi aynı isimli başka bir apartmana kayıt etmişler. Arada sırada internet gidiyor. Arıyoruz, o daire boş göründüğü için biz oraya başka bir kullanıcı bağladık diyor. Geliyorlar, geriye takıyorlar. Böyle bir durum olmuş olabilir belki.

10 yıla yakındır aynı dairede so kullanıyoruz. Fakat ilk kayıtta nasıl başardılarsa adresimizi aynı isimli başka bir apartmana kayıt etmişler. Arada sırada internet gidiyor. Arıyoruz, o daire boş göründüğü için biz oraya başka bir kullanıcı bağladık diyor. Geliyorlar, geriye takıyorlar. Böyle bir durum olmuş olabilir belki.

Beklenir hocam boş port yok bahanesi bayağı komikmiş.

Çözemedim hocam. Hayır aynı isimde başka bir daire ya da apartmanda yok ki buralarda. Özellikle kira sözleşmesinde yazan adresi verdik hatta ilk başta çıkmadı özel alan kodu ile kayıt yaptılar falan.
Bu zamana kadar internet kopması olmadı ama sanırsam birisi portu yemiş arkadaşın dediği gibi. :)
Yarın buradaki şubeye gidip öğreneceğim işin aslını. Durdu durdu tam da sınavlarımın başladığı gün geldi olaya bak.

Çözemedim hocam. Hayır aynı isimde başka bir daire ya da apartmanda yok ki buralarda. Özellikle kira sözleşmesinde yazan adresi verdik hatta ilk başta çıkmadı özel alan kodu ile kayıt yaptılar falan.
Bu zamana kadar internet kopması olmadı ama sanırsam birisi portu yemiş arkadaşın dediği gibi. :)
Yarın buradaki şubeye gidip öğreneceğim işin aslını. Durdu durdu tam da sınavlarımın başladığı gün geldi olaya bak.

Hocam kendinize dikkat edin sizi de yerler bunlar bir bakmışsınız sular kesildi gelirler boş port yok derler :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı