Süperonline güzel mi ?

MikailGürkan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. 1.5 yıidır TTnet kullanıcısıyım. Kapattırıp süper online gecmeyi planlıyorum. Sizce tavsiye eder misiniz? Gecersem hangi sorunlarla karşılaşırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 1,5 yıldır Superonline kullanıcısıyım. Ben gayet memnnunum. 50 Mbit internet hızı garantisi verdiler, bir kere bile düştüğünü görmedim 50'den. Ping derseniz 50-55 arası.

Kendim Türk Telekom kullanıyorum arkadaşlarım Süperonline kullanıcısı ve gayet memnunlar benim indireceğim oyunu benden sonra başlatıp bende önce bitirip bir iki el oynadıktan sonra benim oyun iniyor ya kısaca "Süperonline çok güzeldir Şampiyonlar ligi gibi".

Superonline'nın fiber altyapısı varsa geçebilirsin. Adsl'de ise altyapı Türk Telekom'un sadece portlar farklı burada önemli olan portun kalitesi. Oturduğum bölgede Adsl var fiber yok herkes Türk Telekom'a geç diyor ben Türknet'e geçeceğim bir şans vermek istiyorum Türknet'e. Türknet kullanmaya başladıktan sonra görüşlerimi aktaracağım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı