Süperonline Süperbox Alınır mı?

MehmetBaki

Hectopat
Makaleler
1
Az önce müşteri hizmetleriyle görüştüm ve bana 4.5G altyapım olduğunu ve 5MB ile 10 MB arası upload alacağım söylendi. Hanımefendiyle görüşürken forumlarda devamlı bahsedilen, aynı semtten, aynı bölgeden insanların aynı anda bağlanınca internete düşüş olduğunu ilettim. Ancak kendisi her şeye hayır, yok öyle bir şey dedi ve tamamen paketi bana satmaya çalışıyordu. Twitch yayınlarına başlamak istiyorum, tek eksiğim internet. 2.60 civarı upload değerim var Bu da yetmiyor. Fiber paketler de 5MB uploadı geçmiyor dedi. Ayrıca Süperonline web sitesinde kotalı olduğu gözüküyor paketlerin. Sonuç olarak bana hanımefendinin bahsettiği ayda 159TL 20 MB dowload, 5-10 arası upload değeri almam mümkün müdür. İşim acil, teşekkürler şimdiden.

süperbox.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Süperbox kullanıcısıyım ve alalı 1 ay bile olmadı yaşadığım sorunların haddi hesabı yok. Uygun altyapı ve port olmadığından mecburen aldım ama keşke hiç almasaydım. Verdikleri Modemin kronik sorunlu olduğunu, Süperonline müşteri hizmetleri bizzat kendisi söyledi. Yazılım güncellemeleri ile sorunu çözmeye çalışıyorlarmış. 12 ay sözleşme yaparak aldım ve dedim ki bunu iptal etmek istediğimde ne olacak? Kullandığınız kadarının faturasını öder çıkarsınız dediler. 1 ay kullandığım internete Şimdi 879 TL net cayma bedeli istiyorlar. 12 ay idare edip kullanmaya mahkum edildik yani. Haraç keser gibi cayma bedeli istiyorlar. Defalarca arıza bildirimini onaylamalarına ve kronik sorunlu modem sattıklarını bile bile. 4.5G ile stabil bir internet zor gibi. Sadece gece kullanacaksan ideal.😳 Sıkı bir Word Of Tanks oyuncusuyum ve Wifi kapalı olmasına ve tek bağlı PC benim olmaaına rağmen 120 ping değerinin altına düşemedim. VPN engellemelerini saymıyorum bile. VPN servislerinin alayını engellemişler. Sadece Opera internet tarayıcısı ve onun sağladığı VPN servisi ile kullanılabiliyor ancak, ondada erişim ara ara kesintiye uğramakta. Watsapp ile bir resim atarsın gitmez. Letgo' ya kesinlikle stabil girilmiyor. Diğer internetle çalışan uygulamalarda ciddi stabilizasyon sorunu var. İnstagram'da resimler geç yükleniyor. Bu sorunlar uzayıp gidiyor. Tüm bu dediklerimi yaşarken, dün gelen 140 TL faturayı söke söke alıyorlar bilgin olsun. Almayın. Uygun port veya altyapınız mevcut ise kablolu internet alın derim.Tavsiyem Türknet olacak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı