Turkcell Süperbox alınır mı?

Arkadaşlar maalesef altyapı olmadığı için evde sabit internet bağlatamıyoruz. 10Mbps paket almayı düşünüyorum ve sürekli video izliyorum ve 2 kardeşim de izliyorlar. Onlar benim kadar değil ama neyse. Sizce alınmalı mı yoksa Türk Telekom'la uğraşıp altyapıyı getirtmeye mi çalışayım? Çünkü apartmandaki herkes istiyor. Eğer uğraşırsak getireceklerini düşünüyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim altyapı gelirse fiber kullan. Ben superbox kullanıyorum 1 senedir. İlk defa son zamanlarda ping problemi yaşamaya başladım. Memnun değilim.

Her yerde çekim gücü aynı değil, oturduğun yerde nasıl bir performans alacağını bilemeyiz. Altyapının da hemen yapılacağını sanmıyorum.

Arkadaşlar maalesef altyapı olmadığı için evde sabit internet bağlatamıyoruz. 10Mbps paket almayı düşünüyorum ve sürekli video izliyorum ve 2 kardeşim de izliyorlar. Onlar benim kadar değil ama neyse. Sizce alınmalı mı yoksa Türk Telekom'la uğraşıp altyapıyı getirtmeye mi çalışayım? Çünkü apartmandaki herkes istiyor. Eğer uğraşırsak getireceklerini düşünüyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.
Apartman sakinleri olarak altyapi getirtmek adına imza toplayın. Eninde sonunda getirirler. Eski binamda imza toplamistim 24 kisi imza atmisti ve vodafone a bu imzalarla birlikte altyapi talebi vermistim 1 ayda gelmislerdi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı