Şüpheli Digitürk-Superonline kampanyası

Digitürk telefonu kesinlikle açmıyor. Superonline ise binbir türlü farklı bilgi istiyor onun için eve gitmem lazım. e-Devlet'e bakıp geri dönüş yapacağım.

@Görkem Umut e-Devlet üzerinde herhangi bir abonelik gözükmüyor. Dediğim gibi az önce oldu bu olay. Daha kurulum vesaire hiçbir şey olmadı.
Telefonda hangi bilgileri verdin?
 
Tamam eve kurulum için geldiklerinde geri gönder. Bir şey olmaz.

Cayma bedeli ne olacak hocam =D

Sanırım ilk ay + cayma bedelini ödeyip kurtulucaz bu işten. Bu konuyuda herkese gönderin çünkü arayan ilk numara 850'li bir numara. Buna kanmamak için ya bu işi bileceksin ya da çok açık gözlü olacaksın.

Tamam eve kurulum için geldiklerinde geri gönder. Bir şey olmaz.

Zaten benden gün istediler ben sonra arayın dedim. O aradıkları zaman konuşacağım.
 
0850'li numaralardan gelen "internet taahhüdünüz bitiyor, yeni abonelere özel şu kampanya, bu kampanya, dijiturk vs." tarzı aramalara inanmayınız.

Bu yıllardır yapılan bir aldatmaca/dolandırıcılık bunu bilmemenize şaşırdım.

Halihazırdaki sabit internet aboneliğinizin taahhüt bilgilerini aklınızdan çıkarmayın.

Böyle bir aramada internetinizin sözleşmesi bitiyor şu an hangi operatörü kullanıyorsunuz gibi saçma bir cümle duymuştum. Cümlenin başındaki bilgilendirme ile sonundaki soru başlı başına çelişkili.
 
Sanmam. Sana sözleşme getirecekler zaten. Asıl orada imzan gerekli.

Hocam Digitürk'ü aradım ve yeni müşteri olmak istiyorum dedim. Anında telefon açıldı. Olayları anlattım kadına ve kadın öyle bir kampanyanın olmadığını ve abonelik işlerimlerinin başladığını söyledi. Ben de iptal etmek istediğimi söyledim ve kadın iptal edeceğini söyledi. Ben de herhangi bir ücret isteyip istemediklerini sordum. Kurulum yapılmadıı için bir ücret alınmayacağını söyledi. Ben de cayma bedeli alınacak mı dedim ıslak imzanız olmadığı için alınmayacaktır dedi.
 

Geri
Yukarı