Sürat Kargo 3 gündür aktarma merkezinde

Thapena

Hectopat
Katılım
3 Şubat 2020
Mesajlar
306
Ayın 3'ünde Adana aktarma merkezine varış yaptı. 3 gündür aktarma merkezinde bekliyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda gerekli başvuruyu yaptık diyorlar. Daha önce böyle bir durum başına gelen var mı ne yapacağım?
 
Evet Adana aktarma merkezinde bekliyor şubeye düşmedi hala
Hocam bende Adana'da yaşıyorum. Bir ara Sürat Kargo kargomu Adana'ya getirecekken, Adana aktarma'dan Kocaeli aktarmaya götürmüşlerdi. Müşteri hizmetlerine açıp sorun, kargonuz kaybolmuş olma ihtimali olabilir.
 
Evet Adana aktarma merkezinde bekliyor şubeye düşmedi hala.

Bende mersindeyim dostum pek beğenmiyorum bu kargoyu 3 gün şubede kaldı kargoların hepsi açtık dışarıda yağmurda vs sıkıştırın telefon ile gerekirse gidin alın.
 
Hocam bende Adana'da yaşıyorum. Bir ara Sürat Kargo kargomu Adana'ya getirecekken, Adana Aktarma'dan Kocaeli aktarmaya götürmüşlerdi. Müşteri hizmetlerine açıp sorun, kargonuz kaybolmuş olma ihtimali olabilir.

Hocam Adana aktarma merkezinde şu an sadece şubeye verilecek onu yapmıyorlar. Müşteri hizmetlerini aradım sordum evet hala aktarma merkezinde gözüküyor dediler. İşlemleri hızlandırmaları için gerekli işlemleri ilettik diyorlar 3 gündür hiçbir geri dönüş yok.
 
Ben bir sorun göremiyorum. Gereksiz endişeleniyorsunuz.
Bu kadar uzun süre aktarma merkezinde kaldığını ilk defa görüyorum daha önce hiç yaşamadığım için endişelendim.

Bende mersindeyim dostum pek beğenmiyorum bu kargoyu 3 gün şubede kaldı kargoların hepsi açtık dışarıda yağmurda vs sıkıştırın telefon ile gerekirse gidin alın.

Merkeze uzak aktarma merkezi gitsek bile verirler mi ki şubeye düşmeden?
 
Sorun gelip alma ihtimalinizi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı