Sürat Kargo 9 gündür kargomu teslim etmiyor

Bayram arifesiyle falan alakası yok, Sürat Kargo durgun zamanlarda da kargoyu getirmiyor. Şubeye gelen kargomu 1,5 ay civarı getirmedikleri olmuştu.

O destek numarası dedikleri numarayı da hiç boşuna aramayın, 20 dakika hatta beklettikten sonra "kargonuzu en kısa zamanda yollayacağız" demek dışında hiçbir şey yapmıyorlar. Kargoyu da yollamıyorlar tabii ki.

Arkadaş kendisi almaya giderse bir sıkıntı çıkartmazlar, heriflerin istediği o zaten. Adam kargonun gelmesini beklemekten sıkılıp kendi gelip alsın ki biz kargo dağıtmakla uğraşmayalım diye düşünüyorlar.
Sürat kargo kullanmayın kullandırtmayın kargoları o kadar özenli indiriyolarki kamyonetten görseniz gülmekten ölürsünüz biri arabanın önüne oturuyor araçtaki adamın ona fırlattıklarını iceri fırlatıyor (birinde sanırım klavye vardı havada görünce icim parcalandı).
 
İnanın bilseydim sürat kargo olacağını sipariş vermezdim. Hayatımda ilk defa sinerji bilgisayardan alışveriş yaptım birdaha da sinerji bilgisayardan alışveriş yapmayı düşünmüyorum. Böyle kötü kargo firmasıyla çalışırken 1 kere değil 1000 kere düşünsünler. Bu da tüm foruma bilgi niteliğinde bir konu olsun. Ben mağdur oldum siz olmayın dostlar.
 
Hocam bahsettiğim Adana aktarma şubesiyle aramda yaklaşık 150 kilometre mesafe var. Hatay'da yaşıyorum ben. Ben yinede bir şekilde almaya giderim. Ama bunlar bana sıkıntı çıkarır mı kargomu bulamazlar veya vermezler. Boşuna işimi gücümü bırakıp o kadar yol gitmeyeyim. İzin alıp gidecem ve bu saatler maaşımdan kesilecek. Vermeme gibi bir durumları olursa orada ne yapabilirim onu bilmiyorum.
Mevzu bahis Sürat Kargo ise hiçbir şey garanti değildir. Kargonuzu birbirlerine fırlatırken kırmış da olabilirler.
 
Geçmiş olsun. Geçen ay yaşadım benzer sorunu.

Şikayetvar'da şikayetimi yazdım, Cimer'e de şikayette bulundum bununla ilgili. Sizin ürün bir de pahalı ürün, şubeye gidip durumu teyit et. Umarım yanlış adrese bırakıp gitmemişlerdir.
 

Geri
Yukarı