Sürat Kargo kargodevir nedir?

Kargoların davranışları şubeden şubeye değişiyor fakat surat kargonun genel bir sorunu var. Aldığım araba lastiği pompası 20 gün beklememe rağmen gelmedi, ürünü iade ettim mecburen. Artık kargoya kızmıyorum, iki-üç lira için daha ucuz kargoyla çalışan firmalardan ürün almıyorum. Sizin kargonuzun da bugün geleceğini hiç sanmıyorum, inşallah yanılırım.

Kargoların davranışları şubeden şubeye değişiyor fakat surat kargonun genel bir sorunu var. Aldığım araba lastiği pompası 20 gün beklememe rağmen gelmedi, ürünü iade ettim mecburen. Artık kargoya kızmıyorum, iki-üç lira için daha ucuz kargoyla çalışan firmalardan ürün almıyorum. Sizin kargonuzun da bugün geleceğini hiç sanmıyorum, inşallah yanılırım.
Kesinlikle. Kötü kargo firmasıyla çalışan yerlerden alışveriş yapmadığınız da zaten mecburen firma da kargosunu değiştiriyor. ''Ucuz etin yahnisi yavan olur'' derler. İş buralara geldi artık.

Kargoyu kuryeye vermişler. Umarım getirir kurye :D.
Screenshot_4.png

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı