Sürat Kargo kargomu kaybetmiş olabilir mi?

CasualUser

Hectopat
Hepsiburada'dan sipariş ettiğim kargom sipariş ettiğim gün aynı şehirdeki bir aktarma merkezine verilmiş ve 2 haftadır aynı yerde. Hepsiburada'ya söylediğimde "en kısa süre içerisinde size teslim edilmesi için bilgilendirdik" tarzında bir yazı yolladılar. Eğer kargom kaybolduysa kargo şirketi tarafından para iadesi alacağım söylendi. Başına böyle bir olay gelen var mı? Bütün bunlar kaç gün sürer diye merak ediyorum çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsiburada'dan sipariş ettiğim kargom sipariş ettiğim gün aynı şehirdeki bir aktarma merkezine verilmiş ve 2 haftadır aynı yerde. Hepsiburada'ya söylediğimde "en kısa süre içerisinde size teslim edilmesi için bilgilendirdik" tarzında bir yazı yolladılar. Eğer kargom kaybolduysa kargo şirketi tarafından para iadesi alacağım söylendi. Başına böyle bir olay gelen var mı? Bütün bunlar kaç gün sürer diye merak ediyorum çünkü.

Zannetmiyorum hepsiburadan mal aldim. Hepsiburada 8 nde elinde olur dedi kargocu ise 4 elinde olur dedi. Gelmedi gelmedi 21nde geldi. Kargocu 2 hafta subede bekletti kisacasi. Baktin gelmiyor iade et deyip parani alirsin.

Hepsiburada'dan mı? Gittigidiyor ya da Trendyol'dan siparişi etseydin 3 gün içinde İstanbul'daki kargom Isparta'ya 3 günde geldi. Tavsiye ediyorum. Yurtiçi ve PTT adamdır.

Aynı şeyi yaşadım kargo takipte teslim edildi yazıyor ama elime gelen kargo yok. Parada satıcıya aktarılmıştı. Kargo şubesini arıyorum çalıyor ama açanda olmuyor. En sonunda şubeye kendim gittim. Kargom yağın, pasın, kirin içinden çıktı. Böyle sorumsuz bir kargodur sürat kargo. Siparişlerimde sürat kargo ibaresini gördüğüm anda 10-20TL fazla verip başka kargo şirketinden alıyorum.

Bende bu pandemi sürecinde kargomu bekliyorum 2 ay geçti fazladan ama takip sürecinde beklediği yazıyor sabır çekiyorum bekliyorum.
Takip numarasını bir aratın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı