Sürat Kargo, kargomu kaybetti

emresoyak

Hectopat
Bu iki ürünü 26 Mart 02.04 de Balıkesir aktarmaya getirdiler, ürün orada kaldı. Ne oradakiler kargoyu bulabiliyor ne de şube kargodan haberdar. Zaten Balıkesir aktarma şikayetlerine baktığınızda çok sayıda buna benzer yakınma var. Muhtemelen biri çalıyor, tazmin raporu doldurdum faturayı ekledim şubeye verdim. Süreç nasıl olacak daha önce başına gelen var mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-03-28-11-38-25-509_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-03-28-11-38-25-509_com.android.chrome.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 191
Bu iki ürünü 26 Mart 02.04 de Balıkesir aktarmaya getirdiler, ürün orada kaldı. Ne oradakiler kargoyu bulabiliyor ne de şube kargodan haberdar. Zaten Balıkesir aktarma şikayetlerine baktığınızda çok sayıda buna benzer yakınma var. Muhtemelen biri çalıyor, tazmin raporu doldurdum faturayı ekledim şubeye verdim. Süreç nasıl olacak daha önce başına gelen var mı?
Geçmiş olsun, ürünleri iade edemiyor musunuz?

Hocam bayram tatili yakın ondan dolayı olmuş olabilir mi biraz beklemekte fayda var. Eğer teslim edilmezse dava aç maddi zararın oldukça yüksek.

Pandemi zamanında ben de buna benzer sorun yaşadım sürat kargo'da. Aktarmada günlerce bekledi ve kimse bir şey söylemedi. En son kadının biri kargo üzerindeki barkod silindiği için kargonun kayıp durumuna düştüğünü ve bulmaya çalıştıklarını söylemişti. Ne hikmetse ben iyice sıkıştırıp şikayetvar'a vs. yazdıktan sonra silinen barkod bir anda beliriverdi, 2 gün sonrasında teslim edilmişti.

Geçmiş olsun, ürünleri iade edemiyor musunuz?
Ürün bana gelmedi ki öyle bir şansım yok yani

Pandemi zamanında ben de buna benzer sorun yaşadım sürat kargo'da. Aktarmada günlerce bekledi ve kimse bir şey söylemedi. En son kadının biri kargo üzerindeki barkod silindiği için kargonun kayıp durumuna düştüğünü ve bulmaya çalıştıklarını söylemişti. Ne hikmetse ben iyice sıkıştırıp şikayetvar'a vs. yazdıktan sonra silinen barkod bir anda beliriverdi, 2 gün sonrasında teslim edilmişti.
Bana da barkod silinmiştir ya da paket yırtılmıştır dediler ama aktarmada olanları arattırdım şubeden özellikle baktılar her yere ama yok

Hocam bayram tatili yakın ondan dolayı olmuş olabilir mi biraz beklemekte fayda var. Eğer teslim edilmezse dava aç maddi zararın oldukça yüksek.
Bayram tatili alakası yok hocam bunun, Balıkesir aktarma devamlı aynı şikayeti almış. Apaçık biri el koyuyor gibi gözüküyor.

Teslim almadan iade ediliyor diye biliyorum satın aldığın uygulamaya bakıp iade et ürünü.
Yok hocam öyle bir seçenek, aldığım yer burada yasaklı sanırım s..ji onlar ile görüştüm kargo firmasıyla çöz diyorlar :)

Bayram tatili alakası yok hocam bunun, Balıkesir aktarma devamlı aynı şikayeti almış. Apaçık biri el koyuyor gibi gözüküyor.

Yok hocam öyle bir seçenek, aldığım yer burada yasaklı sanırım s. Ji onlar ile görüştüm kargo firmasıyla çöz diyorlar :)

Nereden aldın gidip bizde alışveriş yapmayalım yanlışlıkla

Hocam daha önce bende yaşadım biraz beklemekte fayda var eğer tatilden sonra gelmezse tüketici hakem heyetine başvuru yapabilirsin .

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı