Sürat kargo rezilliği

Malum kişi derken bu firmaya kayyum atanmadı mı yahu ?
Doğrudur hocam atanmıştır. Benim kargomu o kadar uzak bir şubeye bırakmışlardı ki o sinirle söverek gitmiştim. 😄 Böyle bir haber görmüştüm ama çok araştırmadım açıkçası. Eski yöneticisinden bahsetmiştim orada. Eskiden de işini yapamıyorlardı hala yapamıyorlar. Her yer bu kargo şirketine olan şikayetlerle dolu.

Doğrudur hocam atanmıştır. Benim kargomu o kadar uzak bir şubeye bırakmışlardı ki o sinirle söverek gitmiştim. 😄 Böyle bir haber görmüştüm ama çok araştırmadım açıkçası. Eski yöneticisinden bahsetmiştim orada. Eskiden de işini yapamıyorlardı hala yapamıyorlar. Her yer bu kargo şirketine olan şikayetlerle dolu.
Atanmış atanmış şimdi baktım. Bir an ben de firmaya sövecektim. :D

Durum normal falan değil tamamen Sürat Kargo rezilliği, 9 gün oldu sipariş vereli 7 günde bizim şubeye anca geldi 2 gündür de bizim şubede bekliyor. 3 gün sonra söylediğim ürünler daha erken geldi

Dostum yurtiçi kargo ile sürat kargo kıyaslanamaz. 2 günde gelen de oluyor, 1 hafta süren de oluyor. Sabırlı ol bekle bence. Kaybolduysa sorumluluk sana ait değil, illaki paranı alırsın ama ülkemiz şartlarında süreç sıkıntılı. Bundan 1 ay önce falan çok bilinen bir siteden ekran kartı satın aldım. Aynı gün başka siteden başka bir ürün aldım. Yurtiçi 2 günde geldi, sürat 4-5 günde anca getirebildi. Yani sabırlı olmak gerekiyor. :)

Teşekkürler ilginiz için birkaç gün daha bekleyeceğim zaten en kötü haftaya Gittigidiyor'u ararım.

Alım yaptığın siteden kargonun sana ulaşmadığını belirteceksin, paranı siteden alacaksın. Kargo ile de kargoyu gönderen kişi ilgilenecek.

X şehrinden gelen yurtiçi ile y şehrinden gelen yurtiçi arasında fark olabiliyor, bu tamamen şubelerin yoğunluğu ile alakalı. Kocaeli'de yaşıyorum, İstanbul'a 30-40 dakika. Geçenlerde İstanbul'dan SSD aldım, aynı gün Trabzon'dan işlemci aldım. İkisi de N11, ikisi de yurtiçiydi. SSD İstanbul'dan 5 günde geldi, işlemci trabzondan 1 günde geldi.

Aldığım siteden ulaşmadığı için aradığımda süreç nasıl ilerliyor. Uğraştırıcı mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı