Hocam kargo 2 gündür teslimat şubesinde benim mahalleme 10 dk uzaklıkta adamlar.Kargo şubeye geldiyse çıkar bugün içinde. Eğer ilçede yaşıyorsan bazen ilçelere özel teslimat günü oluyor.
Hocam 60 kiloyu nasıl alacağım kendim. Sordum şubeye ilettik dediler.Genellikle yüksek desili kargoları bekletirler boş bir araç olduğunda teslimata çıkarırlar. Mümkünse şubeyi arayıp durumu öğren veya gidip kendin teslim al.
O gelmesine gelir de sen dua et iade etme. O zaman geçmiş olsun.XDrive'dan koltuk aldım. Ayın 10'unda planlanan teslim tarihi yazıyordu, 11'ine girdik. Saat 11 oldu, teslimata hâlâ çıkılmadı. Bu ne anlama geliyor?
Hocam geldi hiçbir sorun olmadan. Koltuğu montajlarken canım çıktı ama güzel baya. Sistemi güncellemiyorlar büyük ihtimalle.O gelmesine gelir de sen dua et iade etme. O zaman geçmiş olsun.
Hangi modelini aldın?Hocam geldi hiçbir sorun olmadan. Koltuğu montajlarken canım çıktı ama güzel baya. Sistemi güncellemiyorlar büyük ihtimalle.
15li Plus Siyah Kumaş olanını. Aşırı güzel geldi hiçbir sorun olmadı. Vidaları bile sağlam metal.Hangi modelini aldın?
Hayırlı olsun. Güle Güle oturun. Bende de Anka modeli var her türlü çok memnunum.15li Plus Siyah Kumaş olanını. Aşırı güzel geldi hiçbir sorun olmadı. Vidaları bile sağlam metal.
Valla ben de memnun kaldım. Dik oturmuyormuşum resmen. Sırtımın alışması gerekecek dik oturmaya. Dik oturdum zannedip kambur oturmuşum yıllarca.Hayırlı olsun. Güle Güle oturun. Bende de Anka modeli var her türlü çok memnunum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.